Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dodać na serwer?

kolipkolip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam parę pytań do was. Mamy w budowie gildie własna mapę z biomami i jest bardzo dużo surowców mapa będzie 20/20 tys klocków.

1.czy wprowadzić kopanie z stone i rud.

2.czy wprowadzić hardcore ban na 1 godzien za zginiecie /klasa vip nie będzie miała bana.

3.czy butelkowane exp przydało by się wam.

Opublikowano

Faktycznie , mapa 20k x 20k jest za duża , prawdopodobieństwo że znajdziesz gildie jest znikome , na skkf jest 9k bodajże a ludzi jest nawet sporo. 

1. Tylko ze stone

2. Zawsze to jakieś urozmaicenie , ja bym nie dawał

3. Nie , chyba że jakiś mały drop np z rudy jako urozmicenie iż z rud nic nie wypada :>

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Witam to nie jest standardowa mapa tam bedzie dużo surowców i to bardzo dużo czy nie lepiej by było wprowadzić z tego i  tego ztrollowany. mapa wiem duża jest ale to nie maja byc resety co 3 mies tylko co rok albo i dłużej 

Opublikowano

A ile osób będzie grało? Bo jak nie za dużo to ta mapa będzie zbyt wielka.

Tego to ja nie wiem ile graczy będzie  na start damy 1000 slotów zawsze będzie szło zwiększyć to posiadamy juz 2 serwery bo wchodzą pytaja czy są gildie i wychodzą posiadamy freebulid i skyblokc wiec zdecydowaliśmy  gildie założyć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...