Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za refy jest ban?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o to ze mowilem koledze ze kupowalem refy a ten sie wkurzyl na mnie dzisiaj i napisal mi ze wyda mnie do riotu ze zamawialem referale. i ze bana dostane :P wiem ze zabieraja rp niby i blokuja mozliwosc wykonywania refow. ale czy jesli jakas osoba postronna napisze im to oni to ogarna?

Age is just a number :)

Opublikowano

Raczej nie ,tak samo jak było z BOL'ami : "dziękujemy za informację ,wkrótce się tym zajmiemy" ,a ewentualne kary z tego co wiem nie są wysokie (kolega dostał tymczasowy ban, -3k RP (?)  oraz brak możliwości robienie refferali)

Opublikowano

Raczej nie ,tak samo jak było z BOL'ami : "dziękujemy za informację ,wkrótce się tym zajmiemy" ,a ewentualne kary z tego co wiem nie są wysokie (kolega dostał tymczasowy ban, -3k RP (?)  oraz brak możliwości robienie refferali)

no wlasnie mi zalezy na robieniu referali :)

Opublikowano

Z doświadczenia wiem że RIOT banuje dopiero od 100 reffów ,jeżeli bardzo zależy ci na RP ,ale też bezpieczeństwu konta korzystaj z proxy ,dobij 150 reffów na main koncie ,a następnie zrób trochę reffów na smurfie ,żebyś mógł sobie wysłać tajemnicze skrzynie jak będzie event

Opublikowano

Z doświadczenia wiem że RIOT banuje dopiero od 100 reffów ,jeżeli bardzo zależy ci na RP ,ale też bezpieczeństwu konta korzystaj z proxy ,dobij 150 reffów na main koncie ,a następnie zrób trochę reffów na smurfie ,żebyś mógł sobie wysłać tajemnicze skrzynie jak będzie event

ja kozystalem z uslug mighty service a z tego co wiem u nich nikt jeszcze bana nie wylapal

i jest lekka lipa tez bo ja mu pisalem na lolu ze kupowalem refy.

Opublikowano

ja kozystalem z uslug mighty service a z tego co wiem u nich nikt jeszcze bana nie wylapal

i jest lekka lipa tez bo ja mu pisalem na lolu ze kupowalem refy.

Jezeli robiles sam to usuna ci nagrody. Jak z mighty to nie sadze zebys dostal bana czy odebranie nagrod.

Opublikowano

Jezeli robiles sam to usuna ci nagrody. Jak z mighty to nie sadze zebys dostal bana czy odebranie nagrod.

LoL

Reffy nie polegaja na robieniu samemu tylko na zapraszaniu znajomych z ktorymi sie gra

Nie ważne czy kupiłeś gdzies czy sam robiles i tak bana dostaniesz jak masz dostac

x

Opublikowano

nie no moze i mnie nie wyjebie do rito. po co ja mu o tym gadalem ze zamawialem refy i to jeszcze na lolu :>

to dzieki za odpowiedzi 

temat do zamkniecia

btw juz ten kretyn powiedzial ze nie napisal do riotu. tak ze jest good

Opublikowano

Ja ogolnie nie wiem co to za kumpel/kolega, ktory chce Cie "sprzedac". Pewnie sobie zartowal, a Ty to lyknales jak mlody pelikan. A bany sa bo sam takiego wylapalem - dostalem tydzien bana i zablokowane refki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...