Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Expbot Lonely

ca1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Prezentuję wam ExpBota EasyMetin2.W 100% spolszczony itp.

Nie będę się wam o nim rozpisywał.

Skan :

http://www.virustotal.com/pl/analisis/537c429be6980249d57b1ae1e61a72c01bd7bb98ae15273986394d2e01670bd3-1270543736

Download (instalka) :

http://mikr.boo.pl/wp-content/uploads/2010/04/EasyMetin2-ExpBot-Lonely-By-ca1ek.exe

Login : thetestermpc

Haslo : qwerty

Screen :

0406111028.jpg

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Opublikowano

KURWA CO TO ZA PLAGIAT?! Szczyt wszystkiego.. Ziom właśnie u mnie przegiąłeś na całej linii.. Pobrałeś i zmodyfikowałeś MOJĄ wersję! Co to ma być ?! Trzeba było sobie pobrać oryginalną wersję a nie wszystko jest ode mnie!

Ja jebie co za buractwo ;/

Ponadto zrobiłeś to tak kalecznie, że szkoda mi Ciebie... Jak bym był modem to już byś nie miał tego topica a przynajmniej linków ;/ Jak chcesz tutaj zabłysnąć to nie w ten sposób i nie czyimś kosztem!!

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

KURWA CO TO ZA PLAGIAT?! Szczyt wszystkiego.. Ziom właśnie u mnie przegiąłeś na całej linii.. Pobrałeś i zmodyfikowałeś MOJĄ wersję! Co to ma być ?! Trzeba było sobie pobrać oryginalną wersję a nie wszystko jest ode mnie!

Ja jebie co za buractwo ;/

Ponadto zrobiłeś to tak kalecznie, że szkoda mi Ciebie... Jak bym był modem to już byś nie miał tego topica a przynajmniej linków ;/ Jak chcesz tutaj zabłysnąć to nie w ten sposób i nie czyimś kosztem!!

Zrobiłem tak bo jak pobierałem wersję z easymetin2.com nie uruchamiała się instalka tylko konolowe okienko które nic nie robiło

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Opublikowano

Chłopcze a to mnie akurat nie interesuje. Plik z oficjalnej strony działa a że Ty nie umiesz go uruchomić to Twój pech. Życzę sobie, żebyś usunął te linki do downloadu i przerobił bota z oficjalnej strony.

...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...