Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 08/10/2014 Nowe Skiny Victorious Morgana i Reaper Soraka, nowe splash arty.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgaduje ze te zmiany wejda jeszcze w tym miesiacu bo widze soraka taka troche hallowenowa a morgane udostepnia pozniej

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Rengar i Jarvan IV bardzo ładne avatary i splasharty + dla RIOTu. Co do Morgany, to tak średnio bo to w końcu Victorious Skin.

Może to tylko na zdjęciu wygląda biednie, a w rzeczywistości wyjdzie elegancko :P Dobrze, że mam jedno konto w G V, ale główne by się przydało. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

O rany, ta Soraka jest cudowna! Ale nie gram nią, nie podoba mi się jej mechanika, więc szkoda hajsu. Za to Morgana jest rewelacyjna. Już się doczekać jej nie mogę <3

Opublikowano

O rany, ta Soraka jest cudowna! Ale nie gram nią, nie podoba mi się jej mechanika, więc szkoda hajsu. Za to Morgana jest rewelacyjna. Już się doczekać jej nie mogę <3

Powiedz mi lepiej, kto może się doczekać? :P Ja mam nadzieję na wklepanie Golda na main koncie i otrzymanie skina do mojego main supporta <3 

Ogólnie zmiany na S 5 pozytywnie :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

o proszę, jakie zmiany i jak szybko riot szykuje się do s5 na poważnie widzę, to będzie zupełnie inna gra w s5 nie wiem czy słyszeliście ale w s5 mają być now zmiany w jungle smite będzie zabieram bohaterom dmg, oraz będzie tworzyć niby tarcze itp, + jungle ma kontrolować wizje coś słyszałem i czytałem, także tak tylko mówię! nie mogę się doczekać <3 

Opublikowano

Soraka wygląda teraz jak laska Karthusa. ;) Nowe splash arty wyglądają zawaliście, no i Victorious Morgana świetna. *_*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...