Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zaczynać grać w lola ?

sanek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda pora jest dobra na zaczęcie gry w lola. Moim zdaniem sie oplaca. A glownie dlatego ze jak dobijesz szybko 30lvl wygrasz pzynajmniej 4/10 pierwszych bdz silver pbramowezka i shpam ikonka ;)^^ .

Opublikowano

Zależy :)

Ta gra byłaby naprawdę spoko gdyby nie community. Gdy dobijesz 30 poziom i zaczniesz grać gry rankingowe, to one zamiast przynosić Ci zabawę i radość, będziesz odczuwał tylko nerwy... Co 1 grę (10 osóB) przynajmniej 2-3 to kompletni idiotci a 4 to afk albo gracz bez myszki...

Polecam zacząć grać ale uważaj, to bardzo wciąga :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Twoj ryj to "gunwo", nastolatku.

Jaki typiasz mad bronze style xDD Post zgłoszony.

@no offtop. Tak jak napisałem wyżej, nie graj w to, LoL to gunwo. Community ssie (takich gości jak kolega wyżej spotykasz co grę), jak i sama gra, szkoda nerwów i czasu.

Opublikowano

Nope sorry. Nie jestem w "bronze". To ze lol to "gunwo" to twoja opinia . " szkoda nerwów i czasu.". W tym oto chodzi żeby były nerwy presja czy się wygra czy się przegra. W brązie 5 to takiej presji nie ma ;/ .Jak masz 0lp to wyje***e czy win czy lose. A jak nie chcesz tracić nerwów to graj normale Boże... tam to masz gdzieś czy win czy lose.

W grę opłaca się grać bardzo.

P.S: Jeśli ktos z enemy/our cie wkur*** to poprostu dajesz ignore i po sprawie.

Opublikowano

Warto zawsze może będziesz polaczkiem który będzie w chell Albo przynajmniej można się pośmiać albo po prostu do gry. Lol się rozwija i te inne moim zdaniem warto.

Opublikowano

Nie warto, a dlaczego?

-uzależnia

-kusi żeby wydawać hajs na skiny

-mocno w*****a

-1 gra to około 30-40 min. zagrasz zadużo i cały dzien pójdzie się jebac

Cały dzień nie trwa 1 godziny zawsze można sobię pograć 1 lub 2 mecze.
Opublikowano

wszyscy mowia o community. ale moim zdaniem nie dosc ze jest opcja mute to riot pracuje caly czas nad toksycznymi graczami :) na dzien gram gdzies na oko 2-3 rankedy i z 8 normali i coraz rzadziej widze trolla albo flamera. i to na nordicu! :)

moim zdaniem warto zagrac w lola bo gra idzie zdecydowanie w dobra strone i duzym plusem jest to ze nie ma w niej zadnej opcji p2w ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

Według mnie warto, nawet dla siebie i znajomych. Fakt, że jest masa afkerów, trolli, itp. Ale można jeszcze pograć, rozluźnić się, pośmiać. Wystarczy podejść pozytywnie do rozgrywek, na luzie. Z rankedami jest już gorzej, bardziej stresująco - denerwująco :p Gra nie jest P2W.

Opublikowano

jeżeli masz z kim grać to graj, jeżeli chcesz sam wejść do gry to nie polecam zanim wszystko ogarniesz miną 2 lata, a za tyle czasu lol upadnie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Czemu nie ma być warto ? Nie rozumiem tego ... To nie metin czy co ...

Owszem trafiaj się smurfy ale tylko 10lv ^^ potem to strasznie rzadko więć...

Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem , ale co 3 typ w goldzie jedzie na bolu/sharpie .. Wiem bo potrafię rozróżnić typa na skryptach od typa na czysto ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...