Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9DywizjaOcalałych Rekrutacja

Zg_u_ba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz drużyny która posługuje sie technikami wojskowymi? Cenisz sobie dobrą zabawę podczas gry? Lubisz grać zespołowo? Jeżeli tak, dołącz do nas. 9DywizjaOcalałych

Oferujemy:

-Treningi podczas których nauczymy cię mechaniki gry, taktyk oraz współpracy z drużyną

-Miłą atmosferę

-Pomoc w niemal każdej sytuacji

-Prywatny serwer klanowy

Oczekujemy:

-Działającego mikrofonu oraz TeamSpeaka3

-Kultury osobistej

-18 lat (robimy wyjątki)

-Znajomości mapy na poziomie średnim

-Chęci gry w zespole

-NIE WYMAGAMY REGULARNEGO GRANIA (Grasz ile możesz)

W sprawię rekrutacji napisz maila lub pogadaj z nami na Tsie

Email: [email protected]

Ts3: 178.217.186.86:11365

Fb: 9 Dywizja Ocalałych

Strona internetowa: http://9dywizja.pl/

Tutaj nikt cię nie zostawi, działamy jak jeden mechanizm.

9 Dywizja Ocalałych tutaj nikt cię nie zostawi, działamy jak jeden mechanizm.

4F41kY.png

Opublikowano

Kto dowodzi grupą? Dalej Chorągiew? Ilu was obecnie jest? Bo słyszałem, że dużo ludu siedzi w dywizji.

Jeśli chodzi o te taktyki i miłą atmosferę to coś nie gra. Wbiłem ostatnio na tsa dayz.pl i był koleś właśnie od was. Pograliśmy trochę, a tu nagle wbija jego kumpel też z waszej dywizji i zaczyna go wyzywać od zer, gówien itd. i mówić, żebyśmy z nim nie grali, bo nie potrafi grać. WTF? Miła atmosfera jak nic.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kto dowodzi grupą? Dalej Chorągiew? Ilu was obecnie jest? Bo słyszałem, że dużo ludu siedzi w dywizji.

Jeśli chodzi o te taktyki i miłą atmosferę to coś nie gra. Wbiłem ostatnio na tsa dayz.pl i był koleś właśnie od was. Pograliśmy trochę, a tu nagle wbija jego kumpel też z waszej dywizji i zaczyna go wyzywać od zer, gówien itd. i mówić, żebyśmy z nim nie grali, bo nie potrafi grać. WTF? Miła atmosfera jak nic.

Tia pewnie o Słodkiego chodzi (taki flegmatyczny głos). Całkiem niedawno został wydalony z klanu. 

Co do dowódcy to tak, nadal chorągiew (ogólnie dowodzących ani nie przybyło ani nie ubyło)

Osób w klanie którzy grają systematycznie, udzielają się itp itd jest z 15-20 a wszystkich członków około 64

Ps. Angel Beats jedna z lepszych chińskich bajek (y)

4F41kY.png

Opublikowano

Tia pewnie o Słodkiego chodzi (taki flegmatyczny głos). Całkiem niedawno został wydalony z klanu.

Co do dowódcy to tak, nadal chorągiew (ogólnie dowodzących ani nie przybyło ani nie ubyło)

Osób w klanie którzy grają systematycznie, udzielają się itp itd jest z 15-20 a wszystkich członków około 64

Ps. Angel Beats jedna z lepszych chińskich bajek (y)

15-20 typa to trochę przydużo. Nie uważasz?

Tak czy siak jak trochę dopracują DayZ (jakieś ciekawsze rzeczy dodadzą), a ja się w końcu oderwę od CSa to może tam pogadam z Chorągwią/Chorągwiem/Chorągiewem (jakkolwiek to się mówi) czy jakoś pograć u was da radę.

btw. Dlaczego 9 dywizja? A nie: 2 dywizja np.? Głupie pytanie, ale ciekawi mnie znaczenie liczby 9 w nazwie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

15-20 typa to trochę przydużo. Nie uważasz?

Tak czy siak jak trochę dopracują DayZ (jakieś ciekawsze rzeczy dodadzą), a ja się w końcu oderwę od CSa to może tam pogadam z Chorągwią/Chorągwiem/Chorągiewem (jakkolwiek to się mówi) czy jakoś pograć u was da radę.

btw. Dlaczego 9 dywizja? A nie: 2 dywizja np.? Głupie pytanie, ale ciekawi mnie znaczenie liczby 9 w nazwie

15-20 jest ilością graczy którzy czynnie biorą udział w grze (np co drugi dzień) nie powiedziałem że tyle ludzi na tsie siedzi non stop (a nawet jeśli wszyscy zbiorą się w kupę to weź pod uwagę że jest wiele miejsc na mapie (elektro, czerno, duże lotnisko) a akcje zazwyczaj robimy w grupach 5 osobowych).

Co do csa możemy pograć razem (o ile to csgo i nie masz rangi silver :p) http://steamcommunity.com/profiles/76561198015265697

Jeżeli chodzi o nazwę to tego chyba nikt nie wie :P

4F41kY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...