Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Układanie włosów "na Hardwella" :D

.avaterys_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam bardzo, bardzo niesforne włosy, jakkolwiek ich nie ułożę, albo wyglądają nienaturalnie, albo brzydko, albo coś innego... 

Ostatnio mi się fryzura Hardwella spodobała, chciałbym sobie podobną ułożyć. Jak to zrobić? Mam pastę matującą Beach Boy, jedna z chyba najdroższych, naprawdę dobra pasta, więc powinna dać radę, kwestia jak ją wcierać, w jakiej ilości, aby włosy wyglądały tak:

4694814127918731182332.jpg

7828214127918741182332.jpg

Zależy mi, aby naprawdę włosy wyglądały tak jak na zdjęciach powyżej, naturalnie. 

Piszcie! ;)

P.S każdą sensowną odpowiedź nagrodzę polubieniem posta! ;)

Opublikowano

Widać na tych zdjęciach że grzywka jest ułożona w falę , pewnie użyto jakiegoś grzebienia lub szczotki stylistycznej. Rękoma będzie trudno to ułożyć.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Moja propozycja.

Umyj włosy trochę podsusz potem na mokro ulożyć grzebieniem, potem szybko na to lakier i palcami poprawić :)

Dokładnie tak samo robię tylko bez grzebienia, suszarką układam i jadę lakierem, po jakimś czasie poprawiam palcami by nie były te włosy takie posklejane i cały dzień trzyma :D

A lakier jak na razie używam pierwszy lepszy jaki mam w szafce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...