Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagana ...

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy moge miec nagane od dyrektora za to, że mam 17 uwag w 1 gimnazjum ?

Mam uwage taka.

1. Bójka z kolega,

2. Agresywne zachowanie kopie kolege.

3. przeszkadza na matmie

4. Rysuje w zeszyczie i klamie ze tego nie robil.

5. odpisuje zadanie

6. gada na geografi

Tak naprawde tylko te 5 uwag mam za ZACHOWANIE a reszta to takie.

6. brak podpisu rodzica ,

7. brak zadania,

8, brak zadania,

brak cwiczen,

brak podreczniaka

nie uzupelniona lekcja z niemca

i takiego typu uwagi

mam takie poniewaz nigdzie nie moglem kupic cwiczen i podrecznika i zawsze mi wpisywaly ...

:C

Opublikowano

Wszystko zależy od dyrektora, jeśli spoko dyrektor to sprawę oleje, jeśli bardziej poważny to będzie Cię tępić aż w końcu wyrzucą Cię ze szkoły i pójdziesz do specjalnej. :)

Opublikowano

Zgarniesz kilka razy taką naganę i ze szkoły won. Rodzice nie wychowali.. Jeszcze będziesz żałował, że się tak zachowywałeś :).

Wez czlowieku przestan, pewnie zawsze byłeś grzeczniutki i w garniturku?

Ja jakos mialem nagane dyrektora, i nic się nie stało.

Opublikowano

Zgarniesz kilka razy taką naganę i ze szkoły won. Rodzice nie wychowali.. Jeszcze będziesz żałował, że się tak zachowywałeś :).

Hipokryta? O ile pamiętam, to ty się chyba chwaliłeś jak to nie zjarany chodzić w wieku 16lat. No i jeszcze ten nick, ładnie to tak takich słów używać? :>

Opublikowano

Troszkę dystansu. Każdy w gimbazie coś odpierdalał, każdy, kto nie był w szkole spierdoliną zamkniętą w sobie. ;-)

#topic: uwagi to uwagi, naganę możesz mieć. Za jedną naganę ze szkoły Cię nie wyjebią. W tamtym roku miałem coś około 40 uwag, nie mieściły się już w dzienniku, każdy coś tam odpierdala, kto nie jest spierdoliną tak jak mówiłem. To nie szkoła średnia, tylko gimbaza, taka kolej rzeczy. 

Opublikowano

Nie dostaniesz nagany, bez przesady.

A ja już widzę tą bójkę w 1 gim.

"E, ZBANOWAŁEŚ MNIE NA SERWIE I ZNISZCZYŁEŚ DOMEK. TY PAŁO".

Nie masz się o co bać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Troszkę dystansu. Każdy w gimbazie coś odpierdalał, każdy, kto nie był w szkole spierdoliną zamkniętą w sobie. ;-)

#topic: uwagi to uwagi, naganę możesz mieć. Za jedną naganę ze szkoły Cię nie wyjebią. W tamtym roku miałem coś około 40 uwag, nie mieściły się już w dzienniku, każdy coś tam odpierdala, kto nie jest spierdoliną tak jak mówiłem. To nie szkoła średnia, tylko gimbaza, taka kolej rzeczy.

Szkoda, ze cie nie wyjebali z tej szkoly... Takie sebki cfaniaczki jak ty to najwiekszy rak gimnazjum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...