Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG F70 problem z instalowaniem gier

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z zainstalowaniem gry na karte sd, po prostu sie nie da, obejdzie to bez roota?

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Zły dział - powinieneś napisać w dziale Android. Temat zostanie przeniesiony.

Jeśli Twój telefon nie obsługuje przenoszenia (Ustawienia >> Aplikacje) to bez roota nic nie zrobisz.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zły dział - powinieneś napisać w dziale Android. Temat zostanie przeniesiony.

Jeśli Twój telefon nie obsługuje przenoszenia (Ustawienia >> Aplikacje) to bez roota nic nie zrobisz.

Właśnie jest przenieś na Kartę SD w aplikacjach .

Wchodze do sklepu Play i chce sciagnac fife 15 ut - pisze, ze brak miejsca ( 16 gb na karcie, 900mb w wbudowanej - wolne)

Ściągam z internetu fife z apk i obb  wrzucam do karty sd, ale fifa nie wykrywa tych plikow co wrzucilem na karte SD.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Właśnie jest przenieś na Kartę SD w aplikacjach .

Wchodze do sklepu Play i chce sciagnac fife 15 ut - pisze, ze brak miejsca ( 16 gb na karcie, 900mb w wbudowanej - wolne)

Ściągam z internetu fife z apk i obb  wrzucam do karty sd, ale fifa nie wykrywa tych plikow co wrzucilem na karte SD.

W pamięci brak miejsca, bo system też potrzebuje miejsca troszkę (u mnie 5 GB ;)).

A z wrzucaniem /obb na kartę pamięci nie zadziała, bo system musi przenieść (musi się "dowiedzieć" gdzie szukać plików).

Opublikowano

W pamięci brak miejsca, bo system też potrzebuje miejsca troszkę (u mnie 5 GB ;)).

A z wrzucaniem /obb na kartę pamięci nie zadziała, bo system musi przenieść (musi się "dowiedzieć" gdzie szukać plików).

Czyli co mam zrobić -.- ? :C

Opublikowano

Czyli co mam zrobić -.- ? :C

Albo zwolnić trochę miejsca i przenieść apkę (to przenosi tylko aplikacje, bez /obb, czyli np. apka waży 500 mb to przeniesie się 20 mb) lub zrootować telefon i użyć Link2SD. Nie widzę innej opcji.

Opublikowano

Albo zwolnić trochę miejsca i przenieść apkę (to przenosi tylko aplikacje, bez /obb, czyli np. apka waży 500 mb to przeniesie się 20 mb) lub zrootować telefon i użyć Link2SD. Nie widzę innej opcji.

Czyli jak mam wolne teraz 1,4 gb w pamięci wewnętrznej i zainstaluje fife (1,2gb) zostanie mi 200mb i przeniose na karte sd zwolni mi się miejsce z pamięci wewnętrznej? :)

Opublikowano

Czyli jak mam wolne teraz 1,4 gb w pamięci wewnętrznej i zainstaluje fife (1,2gb) zostanie mi 200mb i przeniose na karte sd zwolni mi się miejsce z pamięci wewnętrznej? :)

Powinno się tyle zwolnić, ale pewności nie mam. Zwalnia się tyle, ile waży sama aplikacji, możliwe, że tutaj apka waży załóżmy 100 mb, a reszta to /obb, nie mam pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...