Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję waszych penta killów! - Moontage

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11104141286893490944.png

Siema, otóż chcę zrobić montaż z penta killi. Kojarzycie może taki termin "Frag Movie"? Takie filmy były zlepkami killi z CS 1.6 i fajnie zmontowane - bawiłem się w to parę dobrych lat dlatego chciałbym spróbować zrobić coś takiego ale w grze League of Legends, dlatego potrzebuję was! Ale nie w dosłownym znaczeniu, tylko waszych replayów. 

Na razie jak możecie to wysyłacie tylko penta kille :) 

Specjalny e-mail na wysyłanie powtórek: [email protected] - tytuł maila powinien być zapisany w takim schemacie: nick z gry - dywizja - opis np. "hi im hosu - Challanger - Epic Vayne Escape".

A to co ma być zawarte w mailu:

Nick w League of Legends:
Link do powtórki: (najlepiej wrzucony na mediafire, dropbox etc.)
Opis: (penta kill, z*******y escape, z*******y fail flash etc.) - OPCJONALNE 
Minuta akcji: (może być podane parę)

Jeżeli macie zajebistą akcję ale nie jest niestety wasza to i tak możecie mi ją wysłać ale nick nie może być podany wasz :)

Liczę na jakiś przyzwoity feedback! :D

Aby wesprzeć akcje możesz umieścić w podpisie na profilu taką o to sygnaturę:

26233141297331090944.png

[url=https://www.youtube.com/user/lolmoontage][img=http://i.imgur.com/dFA5q7s.png][/url]
PMK3yt4.png

Opublikowano

Czyli mogę to nagrać tym lolrecorder i ci wysłać?

jak już to zrobię masz filmik z mojej strony od razu, i tak przy okazji temat powinien chyba być w media league of legends, tak mi się wydaje.

Opublikowano

Możesz nagrać LoLRecorder lub BaronReplays. :)

@Edit

Okej kanał zrobiony, grafika zrobiona (avatar + banner) teraz muszę ogarnąć intro i outro :) Ludzie, czekam na wasz feedback! 

PMK3yt4.png

Opublikowano

F5

Jak możecie zauważyć, stworzyłem banner który znajduje się w pierwszym poście. Taki sam, lecz w większej rozdzielczości będzie można zobaczyć na kanale YouTube. Czekam na wasze wsparcie, bo na razie skrzynka się kurzy :)

Do moderatorów - któryś z modów League of Legends przeniósł temat do Pogaduszek, ale ponownie został przeniesiony tutaj i nie wiem co się dzieje kurka wodna :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Hmm, dobrze zrozumiałam, że wystarczy nagrać na LOLReplay i wysłać Ci samą powtórkę, z której sam sobie nagrasz <wybierzesz> Pentakill'a? :x

Ogólnie bardzo fajny pomysł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...