Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Góry Wypraw (MAPA)

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym pokazać Wam swoją mapę.

Jest to moja 2 albo 3 mapa w życiu xD

Nie zajmuje się tym na co dzień więc mapa nie jest jakaś super świetna.

Mapa będzie na przyszłym serwerze na razie nic nie zdradzam :D

Na mapie będą znajdowały się 3 npc u których będzie można wejść na dungeon.

CrD06o.png

zjrrVV.png

iaYl3m.png

Opublikowano

Mapa tak z*****a jak ty (bez urazy :D) nie widzę tu nowych elementów ani niczego na czym mogło by się zawiesić oko :) btw więcej topazu matka nie dała ??? 

Opublikowano

Mapa tak z*****a jak ty (bez urazy :D) nie widzę tu nowych elementów ani niczego na czym mogło by się zawiesić oko :) btw więcej topazu matka nie dała ??? 

Czy teraz każda mapa musi mieć milion nowych obiektów z innych gier?

Nie będę się zniżał do Twojego żałosnego poziomu i nie będzie w tym temacie dyskusji.

bardzo fajnie wyszla, mozesz tylko te pagorki poprawic bo takie kanciaste troche 

Ok dzięki poprawię :)

Opublikowano

Zamek w klimacie zombie/nekropolii, baobaby, drzewa z liśćmi na jesień, drzewa z liśćmi na lato, a i nawet na wodę znalazło się miejsce.
Tu nawet nie chodzi o brak umiejętności, bardziej o brak myślenia.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zamek w klimacie zombie/nekropolii, baobaby, drzewa z liśćmi na jesień, drzewa z liśćmi na lato, a i nawet na wodę znalazło się miejsce.

dzieki, czekalem na Twoja opinie troche otworzyla oczy.

Biore sie do poprawy ;)

Opublikowano

Pozwolę sobie dodać, że osobiście nie lubię wypełniania terenu na siłe, postaraj się pokazać pustke, wyjdź z domu i popatrz, czy wszystko też jest takie wypełnione niewiadomo czym.

Specjalista
Opublikowano

W m1 też masz połączenie drzew,liście jesień liście lato,więc myślę że nie ma na co narzekać. :)

Ale z tym zamkiem masz racje. ;p

Co do mapy,wyszła nawet ciekawie,poprawić ją tu i tam i byłoby git.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Bez nałożonego TOPAZU to już nie wygląda tak pięknie ( jak wszystko )
Jeżeli to jest mapa "wypraw" to może miejsce danego NPC do danego dungeonu wymodelować tak aby pasowało pod dungeon :)

2i6eukk.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć, chciałbym pokazać Wam swoją mapę.

Jest to moja 2 albo 3 mapa w życiu xD

Nie zajmuje się tym na co dzień więc mapa nie jest jakaś super świetna.

Mapa będzie na przyszłym serwerze na razie nic nie zdradzam :D

Na mapie będą znajdowały się 3 npc u których będzie można wejść na dungeon.

4406314127791011049127.png

2685214127791071049127.png

2051414127791121049127.png

Nie rozumiem was. Robicie ludziom nadzieje, wrzucacie jakiś zdjęcia, potem pewnie filmiki co i jak i nakręcacie ludzi na serwer, a tak naprawdę wyjdzie z tego gówno. Nie róbcie takich rzeczy, bo tylko i wyłącznie działacie na naszą niekorzyść i przez to, was po prostu unikają ignorują, nie polecają itp itd.

Co do mapy, to bardziej można zrobić z tego mape pvp, bo lepiej by na tym pvp wyglądało. Taka jest tylko moja sugestia.

Opublikowano

Gram tyle lat w mt2 i nigdy, ale to nigdy w życiu nie zwróciłam uwagi na "logikę" w mapach tej produkcji :P Naprawdę.

Myślę, że 90% graczy również nie kierowałaby się takim tokiem myślenia, jak "drzewko baobab + zamek=nie pasuje, nie jest logiczne".

Chociaż, mogę się mylić. Ja naprawdę na takie coś nie zwracam uwagi, bardziej kieruje się ogólną wizualizacją danej mapy. Ta mi się akurat podoba. Wygląda trochę, jak park. Jest po prostu ładna. Szału nie robi, dupy nie urywa, ale jak na początki to według mnie świetna robota. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...