Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debile..

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyjść z tego ******* silvera 4? Wygrywam linie i zawsze kończę grę z przegraną a mam staty na plusie... Mój team to gówno... Da się jakoś z tego wyjść? Gram adc na bolu, ahri na bolu... wszystko... zawsze linie wygram, a inni zjebią... Już mnie kurwica bierze...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tylko, że ja robię wszystko, żeby tych debili wykerować, tylko nie da rady jak cie każdy focusuje...

Przecież to normalne, że przeciwny team skupi swój atak na osobie, która stanowi dla nich zagrożenie.

Opublikowano

na to wyglada ze twoj poziom gry nie jest na silver 3 

sam jestem w s2 i tu sa wieksze trolle niz w s4/5 

a jak wyjsc uzywac brain.lua 

ja w tydzien z s5 do s2 

Opublikowano

Polecam boosting, skuteczny ^^

Jak na bolu nie umiesz wyjść, to tylko boosting ci zostaje na giełda mpcforum jest dużo ofert.

Opublikowano

Tylko, że ja robię wszystko, żeby tych debili wykerować, tylko nie da rady jak cie każdy focusuje...

441111412780129392115.png

2 konto, wyciagalem kolege z silvera grając przeciwko g5,g4, Prosze Cie nie ma czegos takiego ze przegrywasz przez team. Mecze na takim poziomie są banalne nie wspominajac o tym ze ma sie bola czy sharpa. Jesli przegrywasz jestes za slaby i koniec tematu.

Tak ogolnie z 30 meczy 4 przegrane.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Hmm, tylko, że ja robie wszystko, a mój team gówno... Samemu gry nie wygram.. Dzisiaj 4 rankedy z czego 1 wygrany a 3 przegrane...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pamiętaj że Lol to gra zespołowa. Jak radzisz sobie lepiej na linii a np. twój adc to gówniak i ma 0/3 to idź gankować do niego. Co ci to da że wygrasz linie jak gry nie wygrasz sam... Kiedyś myślałem podobnie ale euw nauczyło gry xD

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jakieś sposoby, żeby te gówna kerować?

Nie nazwaj ludzi gównami, bo są twoim poziomie.

Gankuj inne linie. To że Ty masz 4:0 to nie znaczy, że od razu wygrasz. Ja kiedyś zrobiłem 0:5 i wygrałem bo miałem team. Gankuj bot, jak zrobicie tam 2vs4 to chociażby jakaś asysta/kill dla adc i dobre GJ ze spacją od razu podniesie go na duchu ;)

Opublikowano

zeby nie wyjsc z silver 4 musisz spelniac nastepujace warunki:

a) miec raka mozgu

B) miec niedowlad nog

c) byc pojebem

d) miec mniej niz 13 lat

e) zespol downa

f) znajomosc z erykiem nozownikiem

g) kupiles konto a sam grasz jak k***a bronez9 1 

KM3hNqN.jpg

Nożownik Eryk S. odwiedzi spodek Katowicki w dniach 13-15 marca 2015 roku, uważaj na niego - z nocy 2 na 3 października uciekł z zakładu psychiatrycznego we Wronkach. Zapowiedział, iż jego następnym celem będzie IEM 2015 w Katowicach. Skopiuj tą sygnaturkę na swój profil i pomóż nam poinformować większą ilość osób.

Opublikowano

Hmm, tylko, że ja robie wszystko, a mój team gówno... Samemu gry nie wygram.. Dzisiaj 4 rankedy z czego 1 wygrany a 3 przegrane...

No widzisz, dałem Ci dowody a ty dalej to samo, mentalność silvera. Ja również mialem w teamie kate 0/15 lee 3/17 i bolało mnie to ze dzieki mnie wygralismy choc tacy powinni siedziec w bronzie. Słaby team wcale nie jest przeszkoda gdy wiesz jak grać(ofc wyzej bez timu to już tak nie działa, ale bronz-gold to jedno i to samo bagno). Ale jestes jak kazdy kto nie moze wyjsc "jestem dobry a moj team to gówno" smiiechowe.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że BoL nie nauczy Cie gry, to tylko wspomagacz dla ludzi, którzy nie potrafią radzić sobie ze swoim poziomem, tutaj jednak mamy przykład, że nawet z bolem nie dajesz rady. 

Polecam Ci, skasować wszystkie wspomagacze i grać czysto (!) 

Pooglądaj jakieś poradniki, streamerów, etc. 

Graj postaciami, którymi potrafisz grać :)

Pomagaj innym liniom, skoro swoją wygrywasz. 

Nie bluzgaj na swoich towarzyszów, ktoś bluzga - jest z*******a opcja "Ignoruj" polecam nauczyć się z niej korzystać. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie słuchaj negatywnych wypowiedzi poprzedników. Taka jest polityka Riotu. Na złość wybrali właśnie Ciebie i wrzucili do niskiej dywizji, tak żebyś nie mógł piąć się wyżej marnując swój nieziemski potencjał. Przecież to oczywiste, że powinieneś być co najmniej w diamencie a winą obecnego stanu rzeczy należy obarczyć ludzi, z którymi grasz w drużynie  8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...