Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki horror? (Daje lajki)

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem Amityville, może nie do końca straszny, ale ciekawa historia i taki fajny dreszczyk od czasu do czasu daje o sobie znać. :)

Jak sobie przypomnę coś jeszcze to dopiszę.

Opublikowano

Oglądałem Amityville, może nie do końca straszny, ale ciekawa historia i taki fajny dreszczyk od czasu do czasu daje o sobie znać. :)

Jak sobie przypomnę coś jeszcze to dopiszę.

Z tego co przeczytałem. Nie jest taki straszny.

A potrzebuje, jakiegoś tytułu, takiego mega strasznego.

Ma ktoś jakieś propozycje.

Opublikowano

W takim razie ogarnij sobie takie tytuły jak: Lśnienie, A Tale Of Two Sisters, Pulse, Epitaph.

Opublikowano

Z racji tej że jestem trochę strachliwy nie oglądam za często horrorów, hmm ( co bym mógł polecić?) może "Nienarodzony" oglądałeś? 

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przepadam za straszakami, lubię klasyczne horrory o seryjnych zabójcach. Faworyci to oczywiście seria o Hannibalu oraz Henry - Portret Seryjnego Mordercy.

Henry to opowieść o „typowym” mordercy, pozbawionym jakichkolwiek ludzkich emocji. I choćby wydawało nam się, że jakieś uczucia przez niego przemawiają – jest to tylko złudzenie. Jest to historia oparta na faktach, stąd też Henry nie jest jakimś wyszukanym seryjnym mordercą – raczej takim, którego możemy spotkać w prawdziwym życiu, bez tworzenia sensacji i ubierania w ‚legendarny’ życiorys.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

• 13 grzechów 
  • Babadook
  • Diabelska plansza Ouija
  • Jako w piekle, tak i na Ziemi 
  • Klątwa Jessabelle 
  • Noc oczyszczenia: Anarchia 
  • Paranormal Activity: Naznaczeni 

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...