Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyciagne wiecej fps ?

LastTop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ mam 2 rdzeniony procesor amd athold x2 2.8ghz i srednio mam po 30 fps ale czesto mam spatki ... Czy sa jakies programy ktore na czas gry zwieksza mi fps ?

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ mam 2 rdzeniony procesor amd athold x2 2.8ghz i srednio mam po 30 fps ale czesto mam spatki ... Czy sa jakies programy ktore na czas gry zwieksza mi fps ?

Spadki*

A można wiedzieć na jakich ustawieniach grasz?

Opublikowano

Jakbyś podał pełną specyfikację to może można by było dyskutować. Wyłącz zbędne procesy, zobacz ile wolnego ramu zostaje na grę + poszperaj w ustawieniach karty graficznej - wszystko na najniższe.

Opublikowano

Wszystko na niske , rozdzielczosc 800:600 i uzywam tych komend co kolega wyzej napisał

Naprawdę chcesz się trudzić w bf3 przy 800:600?

Ja bym odpuścił, już 1280:720 mnie wkurza, a co dopiero 800:600, tam chyba nawet kropki w celowniku nie widać xD

Jest jeszcze program game booster.

Opublikowano

Naprawdę chcesz się trudzić w bf4 przy 800:600?

Ja bym odpuścił, już 1280:720 mnie wkurza, a co dopiero 800:600, tam chyba nawet kropki w celowniku nie widać xD

Jest jeszcze program game booster.

1. Jesteśmy w dziale BF3.

2. Wiele ludzi grających na poziomie ESL gra na takiej rozdzielczości. Dlatego filmy z PS3 z CW wyglądają jak wyglądają. Nikt nie narzeka na "kropki".

3. Game booster to syf, wyłącza jedynie procesy. Już lepiej wyłączyć je manualnie, przynajmniej nie wyłączy mi systemowych.

Opublikowano

1. Jesteśmy w dziale BF3.

2. Wiele ludzi grających na poziomie ESL gra na takiej rozdzielczości. Dlatego filmy z PS3 z CW wyglądają jak wyglądają. Nikt nie narzeka na "kropki".

3. Game booster to syf, wyłącza jedynie procesy. Już lepiej wyłączyć je manualnie, przynajmniej nie wyłączy mi systemowych.

*Poprawiłem, tak to jest, jak sie przegląda cały dział :P

Niektórzy mówią, że gamebooster duzo im pomaga, zdania są podzielone.

Opublikowano

Pomaga, działa na zasadzie placebo. Jeżeli ma się zawalony PC syfem w postaci zbędnych programów, wtyczek etc. to może i pomaga. GameBooster i jemu podobne wyłączają jedynie zbędne procesy. Zbędne według gb.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi chodzi na ok. 50-60 FPS.

Mój komputer:

System: Windows Vista

Procesor: Pentium® Dual-Core E5300 2.60 GHz

RAM: 3 GB

Karta graficzna: ATI Radeon HD 4600 Series

32-bitowy system

Ile masz miejsca na dysku?

P.S. Mi chodzi mimo to, że bf3 nie obsługuje mojej karty. xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy mieć wyłączone internety czy inne facebooki i mi już nie ścina. Ale przy takim procesorze nie powinno być super źle. Sprawdź czym zajmuje się twój pecet oprócz bfa. Może akurat w tym czasie ściąga jakie aktualizacje? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...