Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon się nie uruchamia

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio grałem se na telefonie i nagle ostrzeżenie - bateria 15%. Zignorowałem to, bo myślałem że za chwilę i tak kończę więc przy okazji trochę go podładuję. Niecałe 3 minuty później telefon wyłączył się z powodu braku baterii. Nie przejąłem się tym zbytnio bo wiadomo - podłączę do ładowania i po sprawie. Podłączam, uruchamiam... Nic. Jest biały ekran z narysowaną bateryjką (był znaczek ładowania) i napisem "0%". Nie da się go w żaden sposób uruchomić. Da się wejść w coś w rodzaju windowsowego biosa, nie wiem jak to się nazywa. Jest tam taki ekran:

AP Fastboot Flash Mode (S)

41.14 (sha-7dc8e78, 2014-06-16 16:33:29)

CPU: MSM8226 CS

eMCC: 8GB Sandisk RV=06 PV=07 TY-17

DRAM: 1024MB Hynix s4 SDRAM DIE=4GB

Battery Low (Charging)

Device is UNLOCKED. Status Code: 3

Transfer Mode: USB Connected

----------------------------------------------------------------------------------------

Boot Mode Selection Menu

Vol Up, Selects, Vol Down Scrolls

Normal Powerup                                                                

Recovery

Factory

Barcodes

BP Tools

QCOM

----------------------------------------------------------------------------------------

Fastboot Reason: Volume down key pressed 

USB connected

Pierwsza reakcja - "Uff, może uda się go uruchomić :D" ale nie... Po wybraniu czegokolwiek z tej listy telefon wyrzuca mnie do wspomnianego wcześniej białego ekranu z ikonką baterii. Jakieś pomysły???

Motorola Moto G, android 4.4.4, root, odblokowany bootloader, recovery CWM.

@ EDIT

Do zamknięcia, telefon uruchomiony ^^

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...