Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

240 euro za karambit rzeź MW?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za fikcyjny nóż 960 zł pomyśl

Dzieci w końcu muszą czymś poszpanować w grze xD

Co do tematu.

Tyle kasy za jakiś nóż? Na miejscu rodziców to wysłałbym Cię do psychologa, chociaż wątpię, że pomoże..

Za te 240 euro kupiłbym skiny którymi gram bo kosą raczej nie będziesz zabijał :) Chyba, że na botach.

Problem zobaczyć po ile na rynku steam są?

@ down

Reporty hahashhhahahahaahhahhahahaa xD xD xD xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

No na prawdę dużo dały mi wasze wypociny.. xD mogę wydawać pieniądze na co tylko chce a wam nic do tego. Zadałem normalne pytanie czy jest to dla mnie opłacalny interes.. bo z tego co wiem ten nóż mogę sprzedać na rynku za 400 euro czyli wychodzę na duży + ale wy w ten sposób nie umiecie pomyśleć.

Reporty i czekam na sensowne odpowiedzi. 

Opublikowano

I nie sprzedaż tego noża za 400 euro tylo 335 euro ... Limit steam + dochodzi 15 % podatku steam więc jak chcesz . A jak już to bym ją kupił i wymienił na tańszą kose np za 120 euro i do tego jakiś asiimov + inne skiny . Ale jak chcesz 

Opublikowano

Proponuję się zapoznać ile wołają kluczy za ten nożyk na csgolounge.com , bo zawsze ktoś Ci więcej zaoferuję tam niż na rynku steam . Zawsze możesz klucze zamienić na PLNy na allegro bo widziałem że jest duże zainteresowanie. Pozatym co Was to obchodzi na co on przeznacza pieniądze? Zadał konkretne pytanie to starajcie się odpowiedzieć na nie a nie pouczacie go że powinien się leczyć :) Pozdrawiam

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Chłopak zapytał o to, czy warto. Nie o to, czy ma to kupywać i co myślicie o jego decyzji. Zobacz ile kluczy chcą za to desperaci którym zależy na szybkim sprzedaniu czegoś i ile możesz dostać po normalnych cenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...