Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event - Sezon Walki!

1nteeR-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O nowym evencie mozecie poczytac tutaj: pl.combatarms.nexoneu.com/promotion/event/2014/combatseason/

zapowiada się fajnie, dużo itemów za free, dla nowych, starych i powracających do gry ;) Event bedzie trwał 6 tyg i codziennie bedzie mozna coś wygrac. Dawno nie było tak dobrego eventu <3

Bedzie tez cos podobnego do s vs s .

Opublikowano

dokładnie? bo ja z tego co zrozumiałem to musisz się zalogować do gry..  ja się zalogowałem rano o 8 i nawet broni nie moglem ubrać i nic nie dostale :(

za wysoka sygnatura

Opublikowano

dokładnie? bo ja z tego co zrozumiałem to musisz się zalogować do gry..  ja się zalogowałem rano o 8 i nawet broni nie moglem ubrać i nic nie dostale :(

Przeczytałam wszystko z tej stronki i też nie ogarniam o co chodzi... Też się zalogowałam i jedyne co dostałam, to złoty pakiet wyścigu zbrojeń za kalendarzyk i nową rotację xD Nic poza tym ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak dobrze zrozumialem , to po kazdej przerwie technicznej

Lecz czytajac dalej , wszystko mi pomieszali w głowie xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dostajemy co przerwe techniczną przedmioty za dni w które się logowaliśmy. Tzn. Logujemy się codziennie poza np. Sobotą i dostajemy itemki za każdy dzień poza Sobotą czyli np. m4,m4 super 90, m3 super 90, m4 cqbr, m4 sopmod,mp5, p90 ( Nie sugerujcie się tym, taki przykład)

Opublikowano

Dostajemy co przerwe techniczną przedmioty za dni w które się logowaliśmy. Tzn. Logujemy się codziennie poza np. Sobotą i dostajemy itemki za każdy dzień poza Sobotą czyli np. m4,m4 super 90, m3 super 90, m4 cqbr, m4 sopmod,mp5, p90 ( Nie sugerujcie się tym, taki przykład)

znając nexon to tak namiesza, ze ludzi ktorzy sie logowali 7dni dostana za 2/3 dni, a ludzie ktorzy logowali sie 2/3 razy dostana za wszystkie :P malo to takich przypadkow było ? :D

Opublikowano

znając nexon to tak namiesza, ze ludzi ktorzy sie logowali 7dni dostana za 2/3 dni, a ludzie ktorzy logowali sie 2/3 razy dostana za wszystkie :P malo to takich przypadkow było ? :D

Jak to się mówi ''Nexon zawsze coś zjebie''

Np. Bug schodów naprawili po ilu latach? 4 ? 

Dobra, kończe już spamić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...