Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STARA GILDIA ZAJEBRWIŚCI WRACA I SZUKA DAWNYCH CZŁONKÓW

PierwszyPlan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze tutaj jak jeden z przedstawicieli zajebrwistych nie mam pojęcia gdzie taki temat mogę założyć więc założyłem go tutaj 

Ale mniejsza przejdźmy do szczegółów ja z moim przyjacielem czyli JorekSmorek i Kiecollek 

Stworzyliśmy na pierwszej odsłonie serwera tavia.eu gildie pod nazwą Zajebrwiści 

Graliśmy tam gildia była powszechnie znana znajdowała się w topce po tym gdy przez przypadek Jorek stracił konto

gildia się rozpadła ludzie się rozeszli  z jednymi mieliśmy dłuższy kontakt a z innymi zaraz go straciliśmy 

potem gildia weszła w fuzje z gildią Playboy już na innym serwerze gdzie powstała gildia ZajePlayboy

tam też grali ludzie z zajebrwistych po czym też z czasem odeszli 

więc jeżeli byłeś członkiem starych zajebrwistych lub początkowych zajeplayboi 

odezwij się do mnie gdyż jeszcze nigdy nie zdarzyło nam się grać w taki dobrej ekipie  i stworzyliśmy grono ludzi

z którymi można było bardzo fajnie pograć oraz pogadać gdy chęci na grę odeszły 

tutaj podaje kilka nicków osób które zapamiętałem po tylu miesiącach

-Harem lub Harlem Stary wybacz jak napisał źle twój nick ale to było dawno zdążyłem zapomnieć 

Pamiętam na forum tavii miałeś czarnego kota na żółtym tle i u ciebie było krucho z internetem ale byłeś równy człowiek

-Gazowany(Samolot) Stary pamiętam cie dobrze :D jak to czytasz pisz do mnie sorry za to co ci powiedziałem w tej całej spinie 

-Ciapek z tobą to akurat prześmiane ilości godzin i nawalanie w grocie do 6 nad ranem ;) 

- Szlaja czy jakoś tak ty byłaś szamanką jorka 

-Ogarniety człowiek śląska byłeś u nas chwile w gildi potem założyłeś własną piona sylwo :D 

- Ashe byłaś u nas w gildi chwile pomgałem ci i wbiłaś mi aure na P jeżeli czytasz pisz :D 

Więcej osób nie pamiętam ale było was dużo więcej jeżeli to czytacie to pw na mpc albo na gg 40217991  jeżeli miałeś kontakt z naszą gildią bądź byłeś w niej też pisz może ktoś się odnajdzie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...