Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NukeDuck i Woolite dołączą do Team Roccat?

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie to przeczytałem. Zapowiadają się ciekawe zmiany, bo NukeDuck to na prawdę dobry mid laner, tylko minus jest taki, że był karany za toksyczność, ale mam nadzieję, że się zmieni. Chciałbym również zobaczyć jak Overpow poradzi sobie na topie, będzie ciekawie. :D

PS. Jakby do tych zmian doszło to NukeDuck miałby lipe, że 4 typa w teamie polaczków xD

Opublikowano

Kolejna szopka, aby zrobić szum w Internecie.. 

Za każdym razem, gdzie czytałbym jakikolwiek tekst poświęcony "transferom" to zawsze jest "..uznawany za najlepszego midlanera w EU.." - to ilu ich jest 20? Najlepszy może być tylko 1, a nie 20..

Jak dla mnie to nie wypali..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kolejna szopka, aby zrobić szum w Internecie.. 

Za każdym razem, gdzie czytałbym jakikolwiek tekst poświęcony "transferom" to zawsze jest "..uznawany za najlepszego midlanera w EU.." - to ilu ich jest 20? Najlepszy może być tylko 1, a nie 20..

Jak dla mnie to nie wypali..

Gdzie ty tu widzisz cepie, by ktoś nazywał go najlepszym midlanerem ? Powiedzieli tylko, że jest dobry, a to jest różnica  -_-

Opublikowano

Ale przecież Overpowa na razie nie wywalili, odchodzi Xaxus i Celaver, więc nie ma miejsca dla midlanera, Woolite całkiem spoko, jakby Millenium odpadło z LCS to dobrym wyborem byłby też Creaton bo grają razem z Vanderem często na streamie : P

Opublikowano

No, no. Jeśli nie Creaton, to Woolite ale to też świetny wybór, choć wolałbym Creatona z Millenium. NukeDuck będzie musiał ogarniać Polski i Angielski jednocześnie :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No i koniec z w pełni Polskim teamem ROCCAT.

Mam nadzieję, że ten cały NukeDuck jednak nie będzie w teamie Roccat, typek jest strasznie toksyczny, no i to jest Polski team co by nie patrzeć :c

y6eft.gif

Opublikowano

ROCCAT TO NIE JEST POLSKI TEAM. KMT BYL POLSKIM TEAMEM.

Zrozumiecie to w koncu?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

ROCCAT TO NIE JEST POLSKI TEAM. KMT BYL POLSKIM TEAMEM.

Zrozumiecie to w koncu?

Roccat jest niemieckim teamem ale nie zmienia to faktu, że było 5 polaków przez co jest (był) uznawany za polski team. Wystarczy pomyśleć.

No to trzeba poczekać na wiosnę by popatrzeć jak on sobie tam radzi :D

Opublikowano

Nukeduck, jest dobrym midlanerem, trzeba przyznać, nie raz zaskakiwał ludzi. Woolite też gra strasznie dobrze i sądzę, że tym teamem mogą więcej osiągnąć. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Praktycznie każdy wolałby znów oglądać Team ROCCAT w pełnym Polskim składzie :P 

Liczę na to, że jednak przygarną jakiegoś Polaka na mida. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...