Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o serwerze Minecraft&GTA?

TheGrem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
mam pytanie do wszystkich minecraftowiczow, co powiecie na serwer na modach RolePlay/GunPvP?
6746014127123211225860.jpg
mianowicie mój kolega wpadł na pomysł zrobienia serwera typu gta i sims paczka juz jest obecnie pracujemy nad mapą a serwer(40 slot) prawdopodobnie wystartuje za tydzień (niestety kierowany głównie pod angielskich graczy) a ja chciałbym znac wasze zdanie. oczywiście jak serwer bedzie gorowy dam znać w innym poscie :)

paczka: http://www.technicpack.net/modpack/details/project-zero-76-gta-modpack.141206

nadeszły pewne komplikacje i nie zdażymy z mapa na start (prawdopodobie w tym tygodniu) w zamian uzyjemy innej mapy : http://www.minecraftworldmap.com/worlds/3sh7v/full#/1654/64/1007/-8/0/0 obok miasta zrobimy osiedle mieszkalne (działki) poustawiamy rzeczy w odpowiednich miejscach itp :) powiedzcie co o tym sadzicie i czy mapa wam sie podoba

NEW
zastanawiacie sie pewnie czemu serwera nadal niema ? otuż powodem jest brak pieniędzy ... na stronie technica umieściliśmy przycisk donate (o stawce 2 EURO) jeśli checie przyczynić sie do powstania serwera mozecie nas wspomoc ... z góry dzieki

Opublikowano

Był gdzieś post z takim serwerem tylko Vice City. Ani widu, ani słychu po nim.

Ale zagrałbym. Tylko dodajcie na jakiś hosting paczkę, żeby nie trzeba było pobierać TL.

Opublikowano

pomysł świetny. z przyjemnością zagram.

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

Zawsze, fajnie jest połączyć GTA z Minecraft'em modami :) pomysł świetny napewno zagram tylko musi mieć dobrą reklamę na YT + ogarniętą administrację na serwerze :-) 

Opublikowano

mam jeszcze małe pytanko do was co sadzicie o oddzielnych swiatach dla polski i anglii ? z mozliwoscią wyboru, pytam sie ponieważ jest wgrany mod na voice chat i raczej łatwiej będzie wam sie porozumiewać oraz administracji polskiej i angielskiej mute-ować graczy nieprzestrzegajacych regulaminu

Zawsze, fajnie jest połączyć GTA z Minecraft'em modami :) pomysł świetny napewno zagram tylko musi mieć dobrą reklamę na YT + ogarniętą administrację na serwerze :-) 

w skład administracji wchodze ja ten kolega i pewnie ktos jeszcze xD

Opublikowano

mam jeszcze małe pytanko do was co sadzicie o oddzielnych swiatach dla polski i anglii ? z mozliwoscią wyboru, pytam sie ponieważ jest wgrany mod na voice chat i raczej łatwiej będzie wam sie porozumiewać oraz administracji polskiej i angielskiej mute-ować graczy nieprzestrzegajacych regulaminu

Ten, pomysł widziałem już na jakimś serwerze nie pamiętam już nazwy, ale sprawdzało to się świetnie osoba która łamała regulamin zostawała automatycznie mutowana :-)

Opublikowano

Jestem na mpcforum od bardzo dawna i wdziałem już mnóstwo serwerów na podstawie GTA. Powstało ich 0 .-.. Mam nadzieje, że z wami będzie inaczej. Faktem jest, że nie opisałeś się i nie przyciągnąłeś mnie, ani trochę .-.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jestem na mpcforum od bardzo dawna i wdziałem już mnóstwo serwerów na podstawie GTA. Powstało ich 0 .-.. Mam nadzieje, że z wami będzie inaczej. Faktem jest, że nie opisałeś się i nie przyciągnąłeś mnie, ani trochę .-.

nie opisałem sie ponieważ serwer jeszcze nie jest nawet kupiony narazie budujemy mape na samym forge bez pluginow wiec nic jeszcze nie wiadomo jak to ma wszystko działać .-.

Opublikowano

chciałbym was wszystkich poinformować że to bedzie serwer hybryda GTA i Sims wydaje mi sie że takiego czegos nie było

Opublikowano

a co sądzicie co do mapy ? :P w mieście jest 69 domkow (tak wiem wiem idealnie xD) domki mozna by było wyburzyć i przyznawać działki danym osobom (za opłatą)

ze wszystkim oczywiście trzeba by bylo chodzoć do urzedu miasta :P kupowało by sie materiały do budowy a potem po skończeniu domu wzywało by sie elektryka który założył by instalacje elektrzyczną co o tym sadzicie i czy waszym zdaniem domkow nie bedzie za mało ? serwer jak juz mowiłem będzie 40 slot :D

Opublikowano

Znam tylko 1 taki server tego typu maja banki prace np rolnicze trzeba kosic przez 15min i dostaje się $$$ jeżeli zrobisz i konkurencje to povodzenie jak coś to zagram o ile vypali

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No może być ciekawie, auta będą? Jeżeli miałbym zagrać na tym serwerze to chciałbym zobaczyć jakieś fajne nowości typu: auta, bronie, domy do wynajęcia, misje?

Takie różne napiszesz mi co będzie nowego?

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...