Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Pse/Eam

Meleks17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi dokładnie o to ,że chciałem się pobawić lvlem i ściągnąłem eama i pse. Wbiłem sobie dla jaj 8 prestiż i 70 lvl. Wyłączyłem program i chcę wrócić do stanu który był przed włanczanie tego programu a tu nadal 70 lvl i 8 prestiż ;o. Da się to jakoś cofnąć żebym dalej miał level przed użyciem tego programu? Albo chodzby ustawić sobie jakoś w tym programie żebym miał wcześniejszy i żeby on mi sie zapisał na serwerze ? Troche nie chce mi się odpalać za każdym razem tego programu ;/

Z góry thx za pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Program Melodia Trainser.. ustawiasz jaki chcesz lvl i jaki chcesz prestige.... nie da sie cofnac na stary lvl + Emblematy tytuly etc

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Program Melodia Trainser.. ustawiasz jaki chcesz lvl i jaki chcesz prestige.... nie da sie cofnac na stary lvl + Emblematy tytuly etc

Gdy włanczam program ustawiam lvl i prestiż to jest ok. Ale jak włanczam coda bez niczego to dalej mam 70 lvl i 8 prestiż ;/ . A na dodatek gdy gram na tym programie i wyłanczam / włanczam gre to mi sie klasy nie zapisują etc. Chyba nie zrozumieliśmy się. Ja chce żeby mieć jakiś tam lvl i żeby było po staremu bez odpalania jakiś programów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bo taki jest EAM i PSE... musisz miec wlaczone programy zebys mial lvl .. melodia Robi ci tak ze ustawiasz lvl i pograsz troche i masz juz caly czas bez wlaczania melodi . a do starego lvla przed Bawieniem sie w te porgramy nie odzyskasz go .

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

bo taki jest EAM i PSE... musisz miec wlaczone programy zebys mial lvl .. melodia Robi ci tak ze ustawiasz lvl i pograsz troche i masz juz caly czas bez wlaczania melodi . a do starego lvla przed Bawieniem sie w te porgramy nie odzyskasz go .

Pograłem 2 h wyłączyłem gre - melodie i włączyłem ponownie i dalej 70 lvl i 8 prestiży ;<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oto instrukcja:

1. Wlacz Coda

2.Wlacz eam

3.W EAM nacisnij reset stats

4. W pse zrob nowy plik PlayerStats. i wpisz tam dokladne dane jakie chcesz.

5. Plik PlayerStats po zmodowaniu w pse skopjuj do folderu EAM i z eam export stats .

Jak nie podziała to lecimy inaczej od 2 punktu

3.wejdz w folder steam apps common call of ..... i masz tam player i w nim pliki stat usuwasz je.

4.wchodzisz do folderu steam userdata 1099 cos takiego i wchodzisz notatnikiem do pliku remotecache i usuwasz all.

I robisz od 4 pkt w góre i powinno działać.

Pozabijaj 6 min na mp i masz staty na steam

Nie Kopiowac Tuta Jest mojego autorstwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...