Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firma "Loncin" - OPINIE PRZED ZAKUPEM CROSS'a

Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Myślę nad zakupem cross'a

nie mam zbyt wielu funduszy :(

Przeglądałem ceny na allegro i OLX wpadła mi w oko firma "Loncin" która produkuje crossy.

Średnio cena za nowego crossa z silnikiem 125 firm "Loncin" to 1500 zł

Miał ktoś z Was może już crossa z tej firmy?

Chętnie usłyszę opinie na ten temat bo nie chce kupować byle szmelcu który rozleci się po miesiącu.

Potrzebuje crossa do jazdy po lesie więc rama nie musi być super wytrzymmala chodzi tylko o to żeby tam w silniku wszystko grało :)

Szukam takiego do 2000 zł jak macie jakieś propozycje to śmiało chętnie pooglądam.

Opublikowano

nie kupuj loncina - nigdy. Co do silnika to większych zastrzeżeń nie mam ale rama sie tam sypie strasznie. jeśli do lasu to dt albo mtx jak znajdziesz do 2 tyś

Opublikowano

Nowy sprzęt, zwłaszcza cross, który MUSI być wytrzymały, jest narażony na ciężkie warunki, zawieszenie musi hulać za 1500 zł NIE MOŻE być świetnej jakości. Samo porządne zawieszenie/hamulce tyle kosztują.

Opublikowano

Nowy sprzęt, zwłaszcza cross, który MUSI być wytrzymały, jest narażony na ciężkie warunki, zawieszenie musi hulać za 1500 zł NIE MOŻE być świetnej jakości. Samo porządne zawieszenie/hamulce tyle kosztują.

za 1500 można znaleźć dt 80 która ci "pohula" tutaj wszystko zależy od firmy

Opublikowano

za 1500 można znaleźć dt 80 która ci "pohula" tutaj wszystko zależy od firmy

oczywiście, mówię to o nowym sprzęcie, który w tej cenie nie może być dobry. DT to legenda, jeśli znajdzie się model, do którego ktoś lał olej i jako-tako dbał to posłuży kupę czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...