Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 Dni] KoNdZiUKing.

Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałbym się odwołać do zdegradowania i zbanowania mojego konta.

Jest to pierwsze moje wykroczenie na tym forum, według ciebie @Rain splagiatowałem pracę użytkownika @Gxt' . Otóż nie - zastosowałem identyczne tło, render wtapiałem sam, miałem dodać napis lecz stwierdziłem, że wygląda to źle. Według mnie jest to zbyt surowa kara jak na pierwsze wykroczenie. Owszem, powiedziałem sobie, żeby nawet nie stosować identycznego tła na przyszłość. Jest mi bardzo przykro po stracie kidmoda, chciałbym nie tracić swojej zasłużonej długo rangi, przez (jeszcze raz ostro powtarzam) pierwsze nawet nie duże wykroczenie. Szczerze przepraszam, mam nadzieje, na pozytywne rozpatrzenie skargi.

Opublikowano

Witam,

niestety, ale mimo szczerych chęci, jestem bezsilny wobec zasad. Twierdzisz, że nie splagiatowałeś pracy użytkownika Gxt', po czym oznajmiasz, że jednak zastosowałeś identyczne tło, co zgodnie z logiką, jest plagiatem tejże pracy (nie w całości, ale w tym przypadku po znacznej części). Jako KidMod powinieneś mieć bardzo dobrze przyswojony regulamin globalny, w którym wymieniona jest m.in. kara za ripowanie.

Jest to, jakby spojrzeć w regulamin, jedna z tych kar, które można spokojnie zaliczyć do łagodnych. Trzy dni to nie jest dużo (właściwie to już dwa). Musisz „odpokutować”, tak jak każdy inny użytkownik mpc.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że w przyszłości więcej się to nie powtórzy. ;)

Opublikowano

Witam,

niestety, ale mimo szczerych chęci, jestem bezsilny wobec zasad. Twierdzisz, że nie splagiatowałeś pracy użytkownika Gxt', po czym oznajmiasz, że jednak zastosowałeś identyczne tło, co zgodnie z logiką, jest plagiatem tejże pracy (nie w całości, ale w tym przypadku po znacznej części). Jako KidMod powinieneś mieć bardzo dobrze przyswojony regulamin globalny, w którym wymieniona jest m.in. kara za ripowanie.

Jest to, jakby spojrzeć w regulamin, jedna z tych kar, które można spokojnie zaliczyć do łagodnych. Trzy dni to nie jest dużo (właściwie to już dwa). Musisz „odpokutować”, tak jak każdy inny użytkownik mpc.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że w przyszłości więcej się to nie powtórzy. ;)

No @Rain , ja również pozdrawiam, mam do ciebie szacunek i Cię lubię, ale stań w moim świetle. Bana przeboleje, ale straconego Kida na którego tyle czekałem i pracowałem już nie. Proszę, zobacz jak to wygląda z mojej perspektywy. Czy nie możemy dać tego w nie pamięć? Uznajmy, że dobrze - kara temp ban i punkty, no ale degrad, proszę was... :/

Opublikowano

Z tym, to już nie do mnie. Ja wykonałem swoją robotę, jeśli chodzi o ripowanie. Niefajnie, że tak się sprawy potoczyły, ale w kwestii degrada nie mam za bardzo nic do powiedzenia. Kieruj się do administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...