Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChampionsPvP

kapak856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

| |

| |

U

W

A

G

A

| |

R

E

K

L

A

M

A

| |

| |

3957993.png

informacje.png

em.pngNazwa serweraChampions PVP
em2.pngAdres IP serweraPo Otwarciu
em.pngIlość slotów35
em.pngTyp serweraTaki Którego wcześniej nie widzieliście.
em.pngRekrutacjaTAK

em.pngWersja serweraNajnowsza!
em.pngPremiumNIE
em.pngBiała lista (whitelist)NIE
em.pngPotworyNIE
em.pngZwierzętaNIE
em.pngNetherTAK
em.pngEndTAK

em.pngPvPTAK

trybgry.png

Taki Którego nigdy wcześniej nie widzieliście

administracja.png

[Wlasciciel] Wolfwarper
[Administrator] AlexTmPl
[Moderator] Rekrutacja na PW do mnie ;)

opis.png

TYLKO U NAS W NASZYM SERWERZE VIP NIE DODAJE BONUSÓW ZMIENIAJĄCYCH PRZEBIEG GRY, TO CO MA VIP,MOZE MIEĆ KAŻDY !

Jak sama nazwa mówi jest to Champions PVP
Na początku gry wybierasz klase którą bedziesz grał przez cały czas ( możesz później zmienić ) Aktualne Klasy to : Ninja , Łucznik , Tank , Wojownik , Jasny Elf , Ciemny Elf
jeśli macie pomysł na klase napiszcie w niżej w poscie ;)

Ninja
Łucznik
Tank
Wojownik
Jasny Elf
Ciemny Elf
( Opisy klas zamieszcze później )
Oprócz klas są różne Pochodzenia ( tak zwane Gildie )
a ) Ciemne
- Łotrzy
b ) Jasne
- Płomyki

Gildie możecie sami zakładać , Dostaniecie nawet swój własny "kącik"

Jest to tylko zapowiedź , czekam na wasze oceny czy opłaca się robić taki serwer czy nie.

Opublikowano

Moim zdaniem nie iż lepiej jest zrobić serwer o typie którego jeszcze nikt nie zrobił taki typ serwera już był wykorzystywany przez innych , więc nei wiem po co robić kolejny taki typ serwera !

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Taki typ może jest ale serwer pewnie niedopracowany,albo tam Vipy maja jakies itemy których gracz nie może,tutaj jest równo tylko że Vip dostaje tam jakies bonusy np. Gracz musi czekać 15 min na daną skrzynke ukrytą a vip 10 minut, te bonusy nie będą za duże ponieważ to popsuje grę.

Opublikowano

Pierw chcielibyśmy zrobić serwer,zobaczyć ile graczy będzie grało,mamy zasade że na 5 graczy przypada 1 moderator,oczywiście będzie więcej, klasy będą bo to jest urozmaicenie gry,nie ma tego  na innych serwerach, dla tych co myślą że to bedzie jak SCB,to nie będzie tak będzie 1 główna mapa oraz spawn , dodamy mniejsze mapy jeżeli będziecie chcieli,narazie zajmujemy się tą główną która będzie autorska w 100 %

@Edit,zaraz dodam Opisy Klas.

Opublikowano

Ale jak są klasy zazwyczaj są one nie zbalansowane.

A chciałbym się ubiegać o moda i pomóc w tworzeniu serwera bo we dwójkę zejdzie wam długo ogarnąć pluginy, budowle itd.

@down

W takim razie zostaje mi tylko życzyć powodzenia i ubiegać się o moda, gdy serwer wystartuje c:

Opublikowano

Że tak powiem, mapa jest robiona od paru dni ( jedną małą ) mamy zrobioną włączymy ją na start,a jak będzie potrzeba to ustawimy tą dużą na domyślną, co do pluginów są one zamówione.

Opublikowano

@Refresh Zapraszam do komentowania,równo za 2 tygodnie serwer zostanie OTWORZONY dla graczy tak zwane "Beta Testy" trwające tydzień jeśli zdobędziecie na przykład 50 level,to na start dostaniecie 25

Opublikowano

Gdzie można napisać podanie na "jakąś" rangę, aktualnie nie mam nic do roboty wykonuję monotonne czynności każdego dnia i chciałem te dni sobie "lekko" urozmaicić to jest powód do chęci napisania owego podania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...