Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 2 Cfg Na Fps

haxxx5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem już w necie dobrego cfg jednak nie znalazłem .Wiem że z dobrego cfg można wyciągnąć dużo fps , nie zależy mi na grafice i tp. Proszęo pomoc!!!!!!!!!!!!!!!! :mellow:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam dobre cfg ale niestety nie daje, wiekszosc ludzi ktore maja dobre cfg nie dzadza ci 4 free ;)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

• 4 tygodnie później...
Gość dejek19
Opublikowano

/com_maxfps 250

dzieki temu masz 250 fps, mysle ze wystarczy bo wiekszosc serverow blokuje wieksza ilosc fps

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hmm istnieje kilka komend poprawiających FPSy :) Oczywiście sam je używam a w połączeniu z dobrym cfg wyciągam .... 1000 fps :)

238626.jpg]
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Powiecie ludzie po co aż tyle fps i podstawowe nie starcza?

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Ja np potrzebuje na serwy zombie , gdzie są jumpy dla hunterów.Ale widze ze tu nikt ci nie da glupiego configu za darmo , osobiscie wpisywalem wiele komend i mam z 500 fps a potrzebuje 1000 do super jumpa

Opublikowano

39932520-3.jpg

@ dupa11231

Serwer do jumpów to 7th zombies. Tylko nie jestem pewien czy wciąż 1000 fps odblokowane jest.

r_multigpu 1 cg_marks 0 2 takie komendy ^^ Może dużo fps nie dają ale mogą się przydać

238626.jpg]
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Im większa ilość FPS tym wyżej skaczesz i szybciej strzelasz(np. M1 Grand)

I znowu maly geniusz...... FPS, to ilosc klatek na sekunde, czyli plynnosc gry.

Z tym wysokim skakaniem to pol prawda, bo Jumperzy uzywaja komendy na zwiekszenie ilosci FPS. Nastepnym razem spytaj sie kogos modrzejszego i napisz.

ja mam dobre cfg ale niestety nie daje, wiekszosc ludzi ktore maja dobre cfg nie dzadza ci 4 free ;)

Tak myslisz?? To forum jest od pomagania sobie. Po chuj spamujesz?? Czy tylko chwalisz sie, ze masz super.cfg i tylko ty jestes godzien je miec?

A bez offtopu

Wpisz komende /com_maxfps 125 , jest to komenda na uzyskanie maksymalnej plynnosci gry.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

I znowu maly geniusz...... FPS, to ilosc klatek na sekunde, czyli plynnosc gry.

Z tym wysokim skakaniem to pol prawda, bo Jumperzy uzywaja komendy na zwiekszenie ilosci FPS. Nastepnym razem spytaj sie kogos modrzejszego i napisz.

Tak myslisz?? To forum jest od pomagania sobie. Po chuj spamujesz?? Czy tylko chwalisz sie, ze masz super.cfg i tylko ty jestes godzien je miec?

A bez offtopu

Wpisz komende /com_maxfps 125 , jest to komenda na uzyskanie maksymalnej plynnosci gry.

Hahahaha , śmieszy jesteś aby miec stale 250FPS , trzeba miec dobrego kompa , a jak ma słabego? , wpisze komende i co ? magia , raptem 250 fps sie ukarze? <lol2> tez tak chce....

Strona z CFG do cod2 : http://cfg.ic.cz/

899346903.png

Opublikowano

Hahahaha , śmieszy jesteś aby miec stale 250FPS , trzeba miec dobrego kompa , a jak ma słabego? , wpisze komende i co ? magia , raptem 250 fps sie ukarze? <lol2> tez tak chce....

Strona z CFG do cod2 : http://cfg.ic.cz/

Tak jak piszesz.... gdyby się tak o dało przy pomocy komend wyciskać prawie nieograniczona liczbę FPS to każda gra na słabym sprzęcie by płynnie działała.

Ja mam proca athlona 3,8 GHz, 1Gb ramu, grafe 256 i jak coś to niech ktoś da mi kilka komend żeby w crysisie na ultra hight wycisnąć 125 fps to by mi starczyło...

Czytając ten temat widzę tutaj wspaniałych znawców....kilka komend i mamy 1000 fps...zadziwiające o_O

Im lepszy masz sprzęt tym więcej możesz wycisnąć FPS i to wszystko.

Są komendy dzięki którym można uzyskać więcej FPS, lecz nie są to jakieś wielkie liczby.

Tak naprawdę co wam z tego ze macie 500 bądź 1000 FPS jak nie są one stabilne? co one wam dają?

Stabilne 22-25 FPS daje płynny obraz gdyż nasze oko jest tak zbudowane że właśnie tyle wystarczy ażeby widzieć płynny obraz.

Większość z was nawet o tym nie wie, że filmy w TV , kinie są nagrywane na 22 FPS bo więcej nie trzeba a obraz jest płynny.

Lepiej mieć stabilne 25,50,100,125 FPS niż np. 100 które nam spada do 20 bo wtedy widać lagi FPS.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Echh, też widzę znawcę. Nie podał konfiguracji kompa, więc ja podałem sposób. Możesz wycisnąć dużo fps. Wejdz na byle jaki jumperski serv z modem, a się przekonasz co ci kolesie wyprawiają z tą komendą.... Fps to płynności gry, przy 360 fps skaczesz 2 razy wyżej. Nie powiem ci dlaczego, bo sam nie wiem. Zamiast pierdolić i spamować, spróbuj. To chyba logiczne, że do dużej ilości klatek na sekunde potrzebny jest bardzo dobry sprzęt.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

oj gucio gucio.... i co krytykujesz ze nie wie co to FPS ? wlasnie dobrze napisal bo w cod2 FPS zalezy od wysykosci skakania (333 fps ) 250 szybciej biega (125 Ladnie pllynnie chodzi strzelanie m1 250 UP FPS + wycwiczony palec...

com_maxfps ?? hah clzowieku to jest do USTAWIENIA jezeli ci komp pociagnie np 100 fps a wpiszesz 250 to nie bedzie tyle pomysl ... trzeba mneic dobrego kompa ... zacznijmy od tego ...

jak wyzej mowilem dlatego Szpanuja ta komenda na Jumperach za Sa jumpy wysokie dalekie trudnie i latwe ... i wszystko jest ustawiane na ilosc FPS .. czy sie doskoczy czy nie ... jezeli jest jump daleko wysoko to 333 i sie wskoczy na HARD Poziomie ,,, jezeli sie tego nie ma .... ma sie o 80% wiecej trudow na jumperze ...

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wy Jestescie Medy Ruskie Nawet Nic Nie Pomagacie Oto dobre Ustawienia na 333fps :

Wchodzimy W Opcje Gry i W Grafika :

1.Tryb Grafiki Na 640x480

2.Odświeżenie Ekranu 75 Hz

3.Częstotliwość Automatyczne

4.Filtr Tekstuj na Bilnearny

5.Alnt-Aliasing Wył.

6.Ustawienia Reenderowania na DirectX 7

7.Synchronizuj kazda klatkę Nie

8.Optymalizuj na SLI Nie

9. Delikatna granica dymy na Wył

Potem wchodzimy na ustawienia tekstur i robimy ustawienia reczne i wszystko na NISKA

Nastepnie Opcje Gry I Pokaż Krew na Nie

No I Najważniejsze to Komedy Ktore Wpisujemy W Konsole [~`] :

/r_polygonoffsetscale 4

/r_polygonoffsetbias 16

/rate 25000

/snaps 30

/com_maxfps 333

/com_hunkmegs 128

/cg_drawfps 1 - pokazuje na ile mamy fps

/cg_drawlagometer 1 - ukrywa na widoczność fps

MIŁEJ GRY ŻYCZE z PRO FPS W RAZIE PROBLEMÓW WBIJAC NA SERWERY : PES-ALL MBC PLAND $$ lub RifleTujane Mój Nick Z Gry |SaBaToN|^Solider

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...