Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warwick

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio polubilem grac na jungle xinem i kayle'm i teraz przyszla pora na warwicka(jakso tak mi sie spodobal).Do rzeczy chodzi mi o to czy warto warwicka brac na jungle i gankowac ? Czy lepiej top/bot ?

Nie czaruj.

Opublikowano

Zależy na jakim elo. Jeśli brąz/silver to WW będzie ok, ludzie nie wiedzą tam jak działają itemy i będziesz mógł łatwo wygrać team fight ultując adcarry.

Jest trochę useless przed 6 a na takim elo ludzie potrzebują pomocy na początkowych lvlach. Ma swoje plusy i minusy aczkolwiek wszystko zależy od tego jak Ty zagrasz :)

Opublikowano

Możesz go jak najbardziej brać poniżej platyny.

Ma bardzo dobre ganki po 6 lv, niestety przed tym poziomem jest raczej bierny w pomaganiu drużynie.

W late jest baaaardzo twardy z ogarniętym buildem i potrafi zadawać duże dmg w każdej fazie gry :)

Polecam na jungle jak najbardziej

916741414680034286162.png

Opublikowano

Pytasz sie czy warto go brac na bota wiec pewnie masz jakis 15lv.

Ww jest z*******a postacią jednak polega na stakowaniu flary, gangujemy tylko raz na jakis czas gdy bedziemy mieli ulti.

W late niszczy, potrafi spokojnie zrobić 1vs2 dzieki lifestealowi, ulti eliminuje adc z walki.

Opublikowano

Spokojnie, jeżeli jesteś w niższych ligach, albo w ogóle nie grasz rankedów, to pickuj go tylko do lasu. 

Tam cały czas farm do osiągnięcia 6 poziomu i dopiero wtedy gankuj, raczej to się sprawdza. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mam 19lvl dopiero bo jak wspomnialem w ktoryms z tematow gram od 2tygodniu ? Odkad jestem na L4 wiec czuc luz :D A jaka postac jest najlepsza na jungle? Bo gram tak samo na jungle Kayle i xinem i tez dopiero sie rozkreca po czasie, wiec... taki dylemat.

Nie czaruj.

Opublikowano

nie graj na jungli poczekaj aż wbijesz 30lvl kupisz runy wyrobisz specjalizacje i masz dobre statystyki(szybka jungla i wieksza przeżywalność w lesie) graj xinem na topie a kayle na midzie

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Tylko mi sie wlasnie podoba jungle :D WW fakt rozkreca sie od 6lvl, ale potem jak zaczynam gankowac to jest szybki game.To samo kayle czy xin.Czesto mam sytuacje, ze grajac xinem czy kayle jestem solo na topie bo kto inny jungle wtedy niezbyt ogarniam a jak wspomnialem gram od 2 tygodni.Wiec odrazu wybieram jungle.Teraz szybkie pytanie na ktore sa podzielone opinie, od ktorego lvla kupowac runy i na czym to polega ? Grajac np xinem i kayle musialbym kupic osobne pod ap i ad, tak ? Moze ktos mi wyjasnic zebym to zrozumial i od ktorego sie oplaca kupic.

Nie czaruj.

Opublikowano

runy kupuj od lvl 20+ jeśli tak bardzo chcesz jungle to polecam runy pod ad-czerwone-ad lub pene

zolte-armor lub hp niebieskie-resisty esencje te duze to ad lub lifesteal

sory za orto na telefon pisze

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...