Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Roccat bez Xaxusa i Celavera

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team Roccat nie przedłużyli kontraktu z Xaxusem(top) oraz Celaverem(adc). Wg. mnie dobrze zrobili bo ostatnio oni byli najsłabszym ogniwem w teamie. Może jak odszedł Celaver to zobaczymy Creatona skoro jego team nie dostał się do LCS'ów? Keppo

Opublikowano

Link z potwierdzeniem informacji można.

Jeśli to prawda to dobrze, akurat w mamy jeszcze Kubona i Creatona, wyjda ze swoich druzyn i mamy best team!

sstwc.jpg

Opublikowano

Woolite na ADC do Roccat i gg wp. A tak btw. to szkoda, bo lubiłem cały ten skład Teamu Roccat ale mam nadzieję, że w drużynie pojawią się nowi Polacy, tak dla zasady. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

szkoda, myślałem, że oni są bardziej takimi koleszkami.

Xaxus zamierza iść na studia z tego, co wiem i dlatego musiał zakończyć współpracę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Xaxus zamierza iść na studia z tego, co wiem i dlatego musiał zakończyć współpracę.

Xaxus został wyrzucony i gdyby dowiedział się wcześniej to poszedł by na studia, więc pozostała mu tylko liga.(Polecam fp Xaxusa na fb)

Opublikowano

Celaver potwierdził to na swoim prywatnym fb gdyż go o to zapytałem.

Szkoda, że ich team się rozpada. Razem byli dość silni.

7150014126910501133619.jpeg

Opublikowano

Chyba jakies lewe info masz, on ma tylko obywatelstwo niemieckie, jego matka jest polką, umie gadać w jezyku polszy

Wiem, że ma matke polke ale nie umie mówić po polsku, sam Creaton i kiedyś Ocelote to potwierdzili..

Może jedynie jakieś zwroty zna ale tak to nic poza tym

Opublikowano

Jak to Roccat bez Xaxusa? Szkoda :(

Xaxus lubił zaskakiwać niecodziennymi pickami. 

Xaxus lepiej na pewno gra niż Over, którego lubi sobie odwalić głupie akcje :huh:

y6eft.gif

Opublikowano

Jak to Roccat bez Xaxusa? Szkoda :(

Xaxus lubił zaskakiwać niecodziennymi pickami. 

Xaxus lepiej na pewno gra niż Over, którego lubi sobie odwalić głupie akcje :huh:

Xaxus? nietypowe picki? czy ja wiem? zawsze grał tym co jest w mecie, niczym więcej. To over lubił zaskakiwać pickami np. Mordekaiserem

Opublikowano

to c*****o wiesz

celaver - ok rozumiem ssał przez większość spilitu

ale wyjebanie xasusa to jednak nie po drodze, jankos bedzie musial wlaczyc cos wiecej niz FBKILLMACHINE & FASTBOTTURRETPUSH bo mu nie wyjdzie

kciuk

Opublikowano

Nie będzie żadnego creatona.. Co wy pieprzycie, sam mówił, że nie zamierza zmieniać teamu, a wy ciągniecie tą brednię, bo ktoś to powiedział. Sądzę, że raczej wejdzie woolite, bo strasznie często grają ze sobą duo. Woolite jest dużo lepszy niż Creaton. Celaver grał strasznie dobrze, nie mówcie że n ie, razem ta zaszli, więc nie wyzywajcie kto grał poszczególnie najlepiej. Cała drużyna tam zaszła, nie jedna osoba, logic..

2e30al1.jpg

Opublikowano

Ktoś tu chwali Xaxusa? przecież on w większości grach przegrywał linie i był w plecy z farmą, a Celaver miał strasznie mały champion pool, zbanowany Kog, Tristana to Roccaty od razu muszą lecież first pick Corki bo inaczej by sobie nie poradził..

Opublikowano

Na adc prawdopodobnie dojdzie Woolite na na topa to nie mam pomysłów ale jakos Kubona nie widze w tym teamie. Nie wiem dlaczego ludzie tak Kubona chwala, jak dla mnie nic dobrego.

Opublikowano

Gdzies czytalem, ze ma dolaczyc woolite i nuckduck czy jakos tak. Woolite gra duzo duo z vanderem wiec to moze byc prawda. nuckduck ma isc na mida a over ma przeniesc sie na topa, w jego historii gier sa prawie same topy ^^

@Edit mmo24.pl/artykuly/e-sport/do-czytania/10.2014/nukeduck-dołączy-do-team-roccat.html Nie moge dac w code bo na fonie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...