Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MfBot - Crash

blant221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z MFbot.

Za każdym razem gdy uruchamiam, wczytuje mi wszystkie konta do listy, aczkolwiek przy ładowaniu prac dla postaci, następuje crash "Program Magical Fidget Bot przestał działać"

Posiadam Windows 7 Ultimate - 64bit. Nie potrafię sobie z tym poradzić, kont posiadam ponad 20.

Dziękuję za każdą radę jak i czekam na wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. A działał wcześniej? Czy problemy są od samego początku?

2. Zauważyłem, że ten bot nie radzi sobie ze zbyt dużą ilościa kont. Gdy miałem 1 postać wszytko działało jak należy. Gdy dodałem kilka kont, niektóre nie robiły areny, a bot co jakiś czas potrafił się zawiesić. Obecnie mam ok. 10 kont i czasem jest problem z tym, ze bot sie uruchamia, ale nie aktywuje automatem kont, tylko trzeba je startować ręcznie.

Moja rada. Ogranicz ilość kont i zobacz czy to pomoże.

Opublikowano

Bo teraz jest jakis blad i wyswietla w wyborze wszystkie serwery na raz. Zaznacz liste wyboru serwera, potem ja edytuj recznie (skasuj wszytkie niepotrzebne serwery, ktore zamiast lista do wyboru, wyswietlaja sie w jednej dlugiej linii)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra znalazłem przyczynę błędu.

Wyszła 22 Października aktualizacja do MF Bota, aczkolwiek nadal miałem crasha - prosty powód, pośród ponad 20 kont, miałem akurat dwa na innym świecie, usunąłem i nie wywala programu. 

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...