Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raty się same resetują

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zrobiłem serwer na plikach terenzo, ale niestety tabelki były zepsute naszczęście pomógł mi jeden użytkownik, dzięki któremu mogę użyć już query do zwiększenia rat. Niestety po reboocie tabelki sie resetują i np jak zmienie expa z dzikiego psa na 950 to znowu resetują się do stanu pierwotnego czyli do 15. Pomóżcie :P

Dzięki

Opublikowano

Witam!

Zrobiłem serwer na plikach terenzo, ale niestety tabelki były zepsute naszczęście pomógł mi jeden użytkownik, dzięki któremu mogę użyć już query do zwiększenia rat. Niestety po reboocie tabelki sie resetują i np jak zmienie expa z dzikiego psa na 950 to znowu resetują się do stanu pierwotnego czyli do 15. Pomóżcie :P

Dzięki

Zmieniasz to chociaż w plikach txt?

0LsM05U.png

Opublikowano

Wchodze w navi w tabelke exp zmieniam exp z dzikiego psa z 15 na 2000000 dla testów. Zapisuje tabelke, wyłączam navi, rebootuje serw wchodze do gry i exp jest normalny, Wchodze znowu do navi patrze a w tablece exp zamiast 2000000 przywróciło mi wartoś 15. Więc z 2000000 zresetowało się znowu na 15 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...