Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL jak zacząć..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie wiem kompletnie jak zacząć z bolem.. nie bede kupowal vipa , wiec rozumiem moge mieć 5 custom skryptow tak ? te custom skrypty zaliczają sie do czego ? np skrypt na 1 championa to juz jest 1 custom skrypt tak ?  Jakie są potrzebne skrypty jeżeli np gram syndrą na midzie.. to pobieram skrypt na syndre ale co jeszcze z pozostalymi 4 custom skryptami , mam jakieś wgrywać jeszcze? Widziałem też że potrzeba jakieś biblioteki do poszczególnych skryptów , oco z tym chodzi?

Opublikowano

Jak już to lepiej zacząć z LeagueSharpem. Całkowicie darmowy program i lepiej działające skrypty od tych w free bolu. Evade jest kozackie, a taka Syndra kosi jak BeastySyndra dla vipa

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ja i tak polecam bola, jeśli chcesz dużej pomocy np. bolem chętnie udzielę na skype: marcel.wiebers2

bo nie ma sensu tu spamować ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...