Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać nie zadaje obrażeń potworom z dungeonów

MrBarman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna gram w DN, ale z moim problemem spotkałem się pierwszy raz, mianowicie moja postać nie może zadawac dmg potworom z dungeonów. Dodam ze sprawdzalem inne postacie i tam było wszystko ok. Problem ukazuje sie gdy wchodze na głowna postac. Itemy mam naprawione na maksa i na psku BP mam jeszczse 526 pkt. Jeśli mogł by mi ktoś pomóc był bym bardzo wdzięczny.

Z góry dziekuje :)

Opublikowano

ale że nie możesz używac ogólnie skili?   czy tylko nie widzisz  dmg ?:) 

12ss.jpg

'' Co ja mam zrobić? nie lubię ludzi, wiem o co chodzi

Nie lubię godzić się na coś co mi nie podchodzi ''

Fokusmok - Super Saiyan

Opublikowano

Skili moge używac z tym skutkiem, że niczego nie robią. Wygląd jest jakość jest ale efektow i dmg nie widac dosłownie jakby przez nie przenikały. Przedmiotów dodam że także nie moge podnosić...

Opublikowano

czyli z moba nie schodzi hp również tak?  czy jednak schodzi tylko nie widzisz efektów i dmg ?:) 

12ss.jpg

'' Co ja mam zrobić? nie lubię ludzi, wiem o co chodzi

Nie lubię godzić się na coś co mi nie podchodzi ''

Fokusmok - Super Saiyan

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Również mam ten sam problem. Wchodzę do dungo. Mobki nie mają na mnie aggro. Spamuję spellami nie tracąc przy tym many. Moby nie dostają zadnego dmg, a po jakiś 2-3 minutach mam disconnecta z serwerem. 

Opublikowano

Macie laga, dlatego nie mozecie podniesc itemow ani atakowac, rozlacza was zaraz po wejsciu do dunga. Ja bym na poczatek odblokowal porty i dodal wyjatek w zaporze.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...