Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Yasuo/Anty AFK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem kiedys Bol'a ale niechcacy go usunalem. Potem znowu zainstalowalem ale moje skrypty poszly... Mialem skrypt do yasuo, ktory mi tez dawal, ze moja postac sie sama rusza na spawnie i nie moge dostac bana. Odkrylem to kiedy mi ostatnio wywalilo internet i dostalem bana. Bylem pewny ze to jest ten sam skrpyt. Ale niestety inny. I oto moja prosba do was, napiszcie mi nazwe tego co daje anty afk. Obecnie mam : 

DatYasuo 4.9.9-fix.lua

Lub sam taki co robi, ze postac sie sama rusza i chroni przed banem. ( wtedy mialem pc nawet wylaczonego i kolega potwierdzil, ze postac sie sama ruszala ) THX ! :)

Opublikowano

Nie wiem czy to to, bo nigdy nie miałem jeszcze kiedy tego użyć, ale chyba chodzi Ci o Anty AFK który jest na vipie alt + f3

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet jak uzyjesz antyAFK to o tak dostaniesz bana,został wprowadzony nowy system antyAFK. jeżeli od x minut nie przybywaci expa/lvla/golda automatycznie dostajesz kare.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...