Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboost- config

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż mam problem z Refboostem w przypadku zużycia procesora. Otóż wszystko było okej do czasu kiedy nie wybociłem paru kont i włączyłem gry. Zauważyłem że mam małe okienko (przystosowane do bocenia) ogólnie nie dało się grać bo refboost optymalizuje gre do najmniejszych wymagań żeby te np. 6 gier dawały rade na w miare srednich pc-tach. Ale przejdzmy do mojego problemu. Po zmienieniu ustawien na normalne i po rozegraniu paru gier właczyłem ponownie refboosta i tutaj zdziwienie, że gry włączyły się w normalnych ustawieniach (które ustaliłem do gry własnej) a użycie procesora wynosi 100 % łącznie z pamięcią RAM na 6 grach. Nie mogę teraz bocić bo mi nie zmienia już do ustawień najmniejszych kiedy odpalam refboota a procek po prostu sie pali na 6 grach w normalnych ustawieniach. Dodam, że kiedy miałem tamte ustawienia (ustalone przez bota) to zużycie procka wynosiło 60-70 % a ram tylko 3gb. Teraz procek zużywa 100 % a RAM 6 gb ;( Sam próbowalem zmniejszyc ustawienia w grze ale jedynie co przestalo tak zużywać  to RAMy a procek dalej 100 % na najmniejszych. Ma ktoś config gry ustalony przez refboota który zżera jak najmniej procka? Jak tak to byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by mi go przesłał.

Opublikowano

Wkleiłem niestety ciągle odpala mi się w normalnych ustawieniach na bocie. Czy istenieje możliwość abyś mi przesłał swój config z LoL-a czyli ustawienia kiedy bocisz w grze. Bo ogólnie powinny sie zmieniac ale u mnie cos nie chce z automatu i pewnie musze ręcznie podmienic config z gry i potem odpalic refboosta.

Dokładnie to chodzi mi o plik Game  z Riot Games\Config\

Opublikowano

No dzieki xKamos, aczykolwiek teraz mi sie cos calkiem powaliło z tym botem chorym ;_: Spróbuję jakiegos innego bo tego mam od znajomego może inny będzie działał wporządku polecasz jakąś wersje na chwilę obecna? może dasz linka do swojej zobacze czy inna będzie chodziła :| bo do tej juz nie mam siły.

Opublikowano

Hmm mam tego nowego refboosta aczykolwiek dalej mi zużywa 100 % procka :( chyba będę musiał sie pożegnać z botem. Mogłem nie zmieniać tych ustawień na normalne.. no nic dzieki tak czy siak za pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...