Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

opłaca się w to grac ?

Hisao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka moje pytanie brzmi j.w 

mam tam konto po starszym bracie :P venga 16lvl 8 irkow full lf3 na full bo2 i full napędy wszystko full na golca a jest tam venga, pet na 8lvl dwie hale premium do konca mies i jakies dwie bańki na statku takie ze ochronkę dają coś tam powiązane z pp jest 19 pp  :) konto na PL2

Opublikowano

Jeżeli chcesz zainwestować pieniądze w tą grę to czemu nie. :)

A jeżeli chcesz poświęcić sporo czasu na rozwój konta bo jest to stare FE to według mnie nie polecam. Aczkolwiek żeby sobie od czasu do czasu pograć w nudne dni to czemu nie. :)

bgmg.png

Opublikowano

No chyba nie :) Dlatego ta gra jest "Pay to Win" czyli wygra bogatszy :D

No chyba nie? No to w 1 dzień uzbieraj ponad 40 LF-4, ulepsz je na 16 lvl [+ 10 dronów na 16], zdobądź 10 havocków i 10 herculesów i zdobądź Saturna.

Opublikowano

No chyba nie? No to w 1 dzień uzbieraj ponad 40 LF-4, ulepsz je na 16 lvl [+ 10 dronów na 16], zdobądź 10 havocków i 10 herculesów i zdobądź Saturna.

Za darmo zbiera się rok, a to co podałeś to da się zdobyć w tydzień (oczywiście musi być kasa również na energię). A Ty zrobisz Saturna, LF4 i desingów do dronów w czasie np. 3 miesięcy ? Nie sądzę.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Za darmo zbiera się rok, a to co podałeś to da się zdobyć w tydzień (oczywiście musi być kasa również na energię). A Ty zrobisz Saturna, LF4 i desingów do dronów w czasie np. 3 miesięcy ? Nie sądzę.

Tak, jednak będzie trzeba poświęcić trochę czasu na zdobycie tego.

Opublikowano

- w 1 DZIEŃ to ty w każdej grze gówno zrobisz. Zobacz od ilu ludzi jesteś lepszy od tych , którzy mają nabite po 2000 godzin, a i tak nie mają full herków i havoców.

Opublikowano

opłaca mi sie zaczynać od 0 na globalu 1 ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

opłaca mi sie zaczynać od 0 na globalu 1 ?

Moim zdaniem od nowa nie opłaca się grać, najlepiej kupić sobie jakieś konto bez bana [Teraz trudno o takie] i oczywiście trzeba dopilnować, żeby nie było połączone z FB, NK lub nawet jakąś pocztą, żeby ktoś Ci się za przeproszeniem - nie dopierdolił do konta.

Opublikowano

jak masz gruby portfel to graj jak nie to tylko sie bedziesz denerwowac ze cie caly czas ubijaja a ty nic nie mozesz nawet alieny beda ci kradli itp. daj sobie siana lepiej z ta gra wiem co mowie. w ta gre mozna pograc jedynie jak masz juz SFE kupic mozna albo jak masz jakies tam konto i ładujesz sobie powiedzmy po 500 zł tygodniowo w konto to wtedy mozna grac .Pozdrawiam.

Opublikowano

słuchaj poszukaj na ts bo ja np 6 miechów temu kupiłem konto z 50zł z full havoc goliat 8 irek 6lf4 19lvl full napędy i osłony skylab 20 poziom nie wspąmne od desingach za 250k uri

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...