Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojna Gildii do 250 Puntków.

Ashsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

34083

This difference file has been created by IDA Pro & AsH

005A48CC: 64 FA

Diff zwiększa ilość punktów potrzebnych do zakończenia wojny gildii do 250.

- 5 % PLIS ?

Opublikowano

-5% za difa z epvp? Lulz

Fajna sprawa na serwery easy.

Z epvp nie obchodzi mi czy był na epvp czy nie , robiłem samemu. Nie mam czasu żeby siedziec 30h dziennie na epvp i szukać co było co nie było. Dajcie jakiś pomyśł na difa/tuta takiego żeby zbić % (na którym nie mogę sobie zarobić tylko dać biedakom) To zrobie :>

Opublikowano

Z epvp nie obchodzi mi czy był na epvp czy nie , robiłem samemu. Nie mam czasu żeby siedziec 30h dziennie na epvp i szukać co było co nie było. Dajcie jakiś pomyśł na difa/tuta takiego żeby zbić % (na którym nie mogę sobie zarobić tylko dać biedakom) To zrobie :>

http://www.lmgtfy.com/?q=site%3Aelitepvpers.com+005A48CC

Nie 30h tylko 30 sek. Myślę, że chciałbyś być tak biedny jak niektórzy na tym forum z iphone w kieszeni, air max na nogach i ubraniach prosto. :P

Opublikowano
http://www.lmgtfy.com/?q=site%3Aelitepvpers.com+005A48CC
Nie 30h tylko 30 sek. Myślę, że chciałbyś być tak biedny jak niektórzy na tym forum z iphone w kieszeni, air max na nogach i ubraniach prosto. :P

Ink, nie przesadzaj.. Wyrażenie 'site' tylko dla wtajemniczonych intelektualistów. :]

xD

@topic

Jak zmienić na 150 punktów?

Ps. Tylko proszę, abyś na to idiotyczne pytanie nie odpowiadał..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...