Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roshi - Pomoc/Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bede sie rozpisywać napisze w skrócie. Jestem Robert 20 lat, znany jako Roshi. Koniec z Dasiią/Monastyrs/Kolosa***mt2 Ci co mie znają to wiedzą co i jak. 

A wiedz, zasponsoruję maszynę dla serwera co jest w 100 % i chce wystartować, już piszę od razu ze nie pisać ze macie 50 % np, wiele takich było, chcieli maszyne by tylko pliczki edytować, takim od razu mówie nq 

Chętni pisać pw lub gg macie w profilu

zapraszam i pozdrawiam Roshi

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Dziwnie mi to wygląda, osobiście gdybym miał oceniać po samej autoprezentacji i podejściu do sprawy, to za cholere bym Ci nie zaufał. Wygląda mi to na sponsoring ala wezme pliki i spierdalać.

Sponsorowałeś już jakieś projekty i są osoby trzecie które mogą potwierdzić twoją kompetencje?  I jak wyglądają parametry maszyny i kwestia zabezpieczeń przed atakami itp.

Opublikowano

Dziwnie mi to wygląda, osobiście gdybym miał oceniać po samej autoprezentacji i podejściu do sprawy, to za cholere bym Ci nie zaufał. Wygląda mi to na sponsoring ala wezme pliki i spierdalać.

Sponsorowałeś już jakieś projekty i są osoby trzecie które mogą potwierdzić twoją kompetencje?  I jak wyglądają parametry maszyny i kwestia zabezpieczeń przed atakami itp.

Wg. ciebie jak nowy sponsor chce się na mpc zareklamować i go nie znasz od razu ma być spostrzegany, że ufać mu nie można po prezce?

Śmiechłem, wg.ciebie prezentacja ładniejsza spostrzega, że oferta jest lepsza?

Autor tematu zacytował ''Nie bede sie rozpisywać napisze w skrócie.''

To chyba jasne, żę mu sie nie chce robić przejrzystej prezentacji to chyba normalne nie każdemu się chce. Ale jak napisał 2 zdania to oznacza, że już mu ufać nie można?

Wiesz nie powinienem się jednak odnosić do twoich innych postów w moich tematach bo sobie chyba wstydu narobiłem, że dałem się wprowadzić w dyskusję z harnasiem, opinie o tobie są wręcz -.

Zwykle każdy mi mówił wczoraj żeś dzieciak, próbujący zabłysnąć na siłe, mając na liście same serwery  z upadkami w dniu startu :D

Łaa, ostatni raz z tobą kiedykolwiek dyskutowałem. Nie jesteś tego wart.

Co do tematu, oferta ofertą miejmy nadzieję, żeś godzień zaufania.

Pozdrawiam i życze powodzenia.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

@Nestium

Sam żeś napisał z takim przypuszczeniem "aby był uczciwy" czyli sam nie nabrałeś zaufania. No cóż jeżeli ktoś chce się ogłosić i jest lojalny oraz zaangażowany w to co robi, to powinien się przyłożyć. Zaoferować coś, napisać czego oczekuje. Widuje ostatnie twoje posty i widzę że niektóre są kompletnie bez sensu... jak masz coś do harnasia to na pw załatwiajcie swoje sprawy ;)

Co do pana to oczywiście nie polecam, bo z oferty niczego się nie dowiadujemy ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

@Nestium

Sam żeś napisał z takim przypuszczeniem "aby był uczciwy" czyli sam nie nabrałeś zaufania. No cóż jeżeli ktoś chce się ogłosić i jest lojalny oraz zaangażowany w to co robi, to powinien się przyłożyć. Zaoferować coś, napisać czego oczekuje. Widuje ostatnie twoje posty i widzę że niektóre są kompletnie bez sensu... jak masz coś do harnasia to na pw załatwiajcie swoje sprawy ;)

Co do pana to oczywiście nie polecam, bo z oferty niczego się nie dowiadujemy ;)

Wole go publicznie osmieszać.

cytat z tematu ''zasponsoruję maszynę dla serwera co jest w 100 % .''

To chyba wystarczy? Kurde troche logiki, jak ktoś będzie chciał sponsora to do niego napisze i się wypyta o resztę.

No troche pomyśleć nie zaszkodzi -.-

CtV.png

Opublikowano

Wole go publicznie osmieszać.

cytat z tematu ''zasponsoruję maszynę dla serwera co jest w 100 % .''

To chyba wystarczy? Kurde troche logiki, jak ktoś będzie chciał sponsora to do niego napisze i się wypyta o resztę.

No troche pomyśleć nie zaszkodzi -.-

To niedługo będą puste posty, wystarczy napisać "Zostanę sponsorem" w Tytule ;) Ale gadasz od rzeczy ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

To niedługo będą puste posty, wystarczy napisać "Zostanę sponsorem" w Tytule ;) Ale gadasz od rzeczy ;)

Jeśli ktoś nie chce się rozpisywać to może być i tak, znajdzie się ktoś kto wypisze w temacie jak należy wszystkie informacje a także znajdzie się ktoś komu się nie chce i woli swoją oferte przedstawić na pw.

CtV.png

Opublikowano

Fajnie, że sponsorujesz projekty 100%, ale nic nie napisałeś szczególnego co oferujesz, bo sam serwer metina to nie jest tylko maszyna, bo jak tak to każdy sam by sobie wolał kupić maszynę niż posiadać tzw. sponsora.

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...