Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Migotanie/artefakty w kilku grach

lolos11

Pytanie

Opublikowano

Witam mam  problem ponieważ gdy gram sobie w ETS2/BF3/BF4 to czasami migocze obraz tj. pojawiają się jakieś dziwne "ściany" takie artefakty... robiłem test temperatur, odpalałem  OCCT i jakiś tam benchmark od msi. Pojawia się to tak samo z siebie i po chwili znika, nie przeszkadza to jakoś ale jest to niepokojące. GPU: Radeon R9 270 od MSI

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób screen. Jeśli na screenie są te dziwne rzeczy - nie martw się, to problem ze sterownikami/grą itd. Jeśli jednak nie ma, to może być karta, kabel lub monitor.

Opublikowano

Jeśli widoczne na filmach i screenach to nie artefakty, ulga. Musisz przeinstalować grę/sterowniki/system. Z czymś jest problem, prawdopodobnie to gra i sterowniki. Format to parę chwil także na twoim miejscu postawiłbym system na czysto i miał spokój na dłuższy czas.

Opublikowano

@TrueFaith

To cuś jest widoczne na filmach/ss'ach zaraz dam link do filmu bo się na yt wrzuca. Co robić Panie ? Co robić ? xD
W GTA SA też występują i tutaj link dol filmu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...