Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tresh vs Blitz

Hasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Właśnie przymierzam się do kupna supporta z grab'em. Jam uważacie, który z nich jest lepszy? Z góry dziękuję. Za pomoc daję like.

Opublikowano

Jeśli chodzi o samego graba to już jak to woli. Blitza trudo uniknąć, łapka leci wyjątkowo szybko, zaś u Tresha jednak ten channeling trwa trochę dłużej, ale za to Tresh może przyciągnąć się do przeciwnika.

Ja bym osobiście brał Tresha, ze względu na to, że lepiej chroni swojego carry i jest bardziej przydatny w TF

916741414680034286162.png

Opublikowano

Bierz Thresha, ogarnięty typek nigdy nie da się złapać w graba blitza, i blitz jest gównem w late, czego nie można powiedziec o Threshu, ze względu na jego passywke ;]

Opublikowano

Ja bym się nie zgodził z powyższymi postami ogarnięty gracz blitzem potrafi zdziałać cuda dobrze nim rozpoczynać walki drużynowe ult co 30 sek i to nie byle jaki Q i R w 100% skaluje się z ilością AP (oczywiście mało przydatne bo w końcu supp) ale potrafi też podrzucać więc ja bym wybrał Blitza 

Opublikowano

Dzięki Chłopaki. Chyba wybrałbym blitza, ale jednak chciałbym jakby ktoś jeszcze napisał mi, który champ jest lepszy. Waham się jeszcze, moim zdaniem jest to trudny wybór, a bez wątpienia w niedalekiej przyszłości zaopatrzę się i w blitza i w tresha. ;)

Opublikowano

popatrz na to z tej strony blitz jest tańszy bo kosztuje 3150 zaś tresh 6300 ogolnie posiadam oba te champy i osobiscie wole tresha blitzem praktycznie jak nie trafisz graba to nic nie ugrasz a wlate zazwyczaj przeciwnicy maja banshe wiec grab braktycznie jest bezużyteczny nie można tego powiedziec o treshu dodatkowo dzieki latarni możecie z junglerem czy innym graczem kombinowac jakies fajne tf

Opublikowano

blitzem musisz ogarniac tylko hooki i przerywanie spelow z ulta :)

treshem trzeba wiekszego ogaru.

aczkolwiek jak umiesz grac to szybko go ogarniesz

polecam tresha

Age is just a number :)

Opublikowano

Thresh jak grabnie może się przyciągnąć i użyć E/Ultimate - zainicjować team fight.

Niestety qss może przerwać graba thresha, a blitzcrank'a nie. Poza tym blitzcrank grabuje

od razu do siebie, a thresh tylko troche. Wybrałbym blitzcrank'a. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...