Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

auto aim

LordMasakra636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym sie was zapytać czy istanieje takie coś jak auto aim w grze bf3 działający w pojazdach? lub coś pokoju auto aimu? jak tak to prosiłbym o linki (może być taki co działa tylko na serwerach bez PB)

z góry dzięki a wiadomości w stylu że jestem nob itd itp będą raportowane, powód? to forum jest O HAKACH BOTACH MODACH :D

Opublikowano

Siemanko, chciałbym sie was zapytać czy istanieje takie coś jak auto aim w grze bf3 działający w pojazdach? lub coś pokoju auto aimu? jak tak to prosiłbym o linki (może być taki co działa tylko na serwerach bez PB)

z góry dzięki a wiadomości w stylu że jestem nob itd itp będą raportowane, powód? to forum jest O HAKACH BOTACH MODACH :D

Z tego co się orientuję, to aimboty są tylko do zabijania przeciwników, o takich do pojazdów nie słyszałem.

PS. Już nie. ;) MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online

Opublikowano

Jestem prawie pewny że coś takiego nie istnieje, ponieważ mimowszystko parabola lotu pocisku czołgu jest zdecydowanie krótsza niż karabinu także nawet gdybyś go miał to używanie go mijałoby się z celem ponieważ w nic byś nie trafiał. Po prostu naucz się grać wyjdzie lepiej i satysfakcja będzie większa. Forum o hackach, botach i modach szukaj wśród beztalenci... bez urazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...