Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gałązka kv-1

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem i niewiem co brać po kv-1?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

wielkie dzięki a co sądzicie o t-150?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Można robić tą linię, ale droga do is-7 jest łatwiejsza, lepsza i przyjemniejsza.

Nie jest lepsza, jest inna...

#Juripros #tagbardzo #znaćsięnaWocie

Linia przez T-150 wiedzie przez 2 naprawde nudne czołgi - nie są one jednak słabsze czy nudne - są po prostu inne, troche trudniejsze.

Opublikowano

Nie jest lepsza, jest inna...

#Juripros #tagbardzo #znaćsięnaWocie

Linia przez T-150 wiedzie przez 2 naprawde nudne czołgi - nie są one jednak słabsze czy nudne - są po prostu inne, troche trudniejsze.

Marvelus, jak wygrasz ze mną w pvp to mnie zawołaj ok? Grałeś swoim op tankiem z tej linii, wygrałem. IS'y są inne, ale też i lepsze. Mają pancerz (gorszy, bo gorszy, ale mają), mają mobilność i mają działo.

Opublikowano

Marvelus, jak wygrasz ze mną w pvp to mnie zawołaj ok? Grałeś swoim op tankiem z tej linii, wygrałem. IS'y są inne, ale też i lepsze. Mają pancerz (gorszy, bo gorszy, ale mają), mają mobilność i mają działo.

1vs1 to taki wyznacznik użyteczności czołgu, jak camo u HTka...

Nie są lepsze geniuszu, są do innych sytuacji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...