Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem beznadziejny

Piotr Rubik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Przyszedłem się tutaj w celu wyzalenia się i powiedzenia jaki ja jestem beznadziejny. W szóstej klasie bili się o mnie kluby sportowe, aż dostałem ofertę pójścia do gimnazjum sportowego i granie w najlepszym klubie w mieście. Oczywiście miałbym stypendium sportowe. Jednak coś mi nie kazało tam iść . No dobra poszedłem do innego, zwyczajnego gimnazjum. Nie dość, że nikogo nie znam i do tego nie lubię to jeszcze ocen nie mam zadawalajacych ocen. W podstawowce nie uczyłem się źle średnia 4,5. A teraz w każdym tygodniu po 3 jedynki ^^ Jeszcze gram u jakiś buraków co kaleczą w ostatniej lidze.

Opublikowano

Temat napisał - Piotr Rubik.. chłopie weź się w garść.. nie bądź c**a. Nie patrz na innych tylko na siebie, nie dopasowywuj się innych bądź sobą..

Haha,

Co do tematu, kolego poznasz swoją klasę to chwila, w2 klasie będzie juz dobrze.

Opublikowano

Gimbus, zmarnował sobie życie zbyt ciężkie wybory życiowe, współczujemy ci ze jesteś beznadziejny gimbusie! 

Zadaj nam pytanie żebyś dostał odpowiedź ^^

Opublikowano

Siema. Przyszedłem się tutaj w celu wyzalenia się i powiedzenia jaki ja jestem beznadziejny. W szóstej klasie bili się o mnie kluby sportowe, aż dostałem ofertę pójścia do gimnazjum sportowego i granie w najlepszym klubie w mieście. Oczywiście miałbym stypendium sportowe. Jednak coś mi nie kazało tam iść . No dobra poszedłem do innego, zwyczajnego gimnazjum. Nie dość, że nikogo nie znam i do tego nie lubię to jeszcze ocen nie mam zadawalajacych ocen. W podstawowce nie uczyłem się źle średnia 4,5. A teraz w każdym tygodniu po 3 jedynki ^^ Jeszcze gram u jakiś buraków co kaleczą w ostatniej lidze.

Chłopie, niedługo (zapewne) wycieczka integracyjna, więc weź się w garść i poznaj tam ludzi, nie każdy musi być taki zły :).

Ja np. w gimnazjum w 1 klasie poznałem 1/4 przez gadanie o LoLu, kolejne 1/4 na lekcjach, a reszta jakoś przyszła po 'przesiadkach' na lekcjach ;).

PS. Szukaj kogoś, kto pasuje Ci charakterem, a nie z*******y w sportach to, że Ty jesteś dobry w czymś to nie znaczy, że oni też muszą być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...