Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pragnę wrócić do tej zacnej gry po paru nastych miesiącach przerwy. Grałem Łotrzykiem i Kapłanem (miałem po 60 lvl) i zastanawiam się kim teraz zagrać. Wiem, że jest nowa klasa postaci, która obsługuje się łukiem i, że Łotrzyk dostał mocnego nerfa. Dodam jeszcze, że zaczynam od nowa, także brak jakichkolwiek diamentów astralnych. Kim polecacie zacząć znów grę? 
@Edit
Poszukuję klasy głównie pod pvp. 

Opublikowano

Szczerze? SW, CW, HR. Podobno na SW można mieć śmieci i koksić. Z CW niby zrobili all in one, a sam HR nadal jest nie do ubicia. Taka panuje opinia, ale to zależy od graczy, więc jest z tym różnie.

Opublikowano

zagraj sobie kapłanem :)

WTF? Sam mam kapłana i? Wielkie G niestety. Nie dostał żadnych zmian i w porównaniu do SW na pve jest prawie niepotrzebny, bo przyzwoity SW mimo wielkiego DPSu może jeszcze sporo wyleczyć... Na pvp też jest różnie.

Opublikowano

Łotrzyk i jego kryty w skilu przy kryciu, dobijesz kazdego kto ma mniej niz pol HP jak masz dobrze ogarnieta postac. sam wbilem łotrem lv camp jakis tydzien temu, bez dobrego eq ( bo dopiero zbieram diamenty ), na pvp jak nie trafisz na jakiegos koxa kto ma full na full ^^ to składasz go na combo.

Tylko pamiętaj o skilu który z krycia ma 100% szansy na kryte ( zapomniałem zanwy ) ;/.

Opublikowano

Proszę, nie podawajcie postaci którymi już grałem. TR miałem 14.5k wartości eq (może nie dużo, ale było) i wiem jaką ma moc, jednakże kiedy gram teraz HR to rzadko spotykam tą klasę. Co do DC, postać jest spoko, gdy się ma ogarnięty team. Samemu można expić, ale znacznie lepiej sprawuje się na dungeonach niż solo expach. Myślałem o CW, nie grałem nim nigdy i nie raz widziałem jak wygrywał areny. GWF również nie grałem i nie wiem czy jest sens zaczynania nim przygody. Z tych wszystkich klas, które są dostępne w grze (nie licząc TR i DC) to najlepszym do pvp może być CW lub HR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...