Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Lagi

Gargul98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, oto mój sprzęt, na którym gram fifę, ale strasznie laguje, nawet na minimalnych ustawieniach. Nie wiem co z tym zrobić, próbowałem takie programy jak game booster, ccleaner. Czyściłem rejestry, zaktualizowałem sterowniki wszystkie, próbowałem różnych poradników zagranicznych i nic mi nie pomaga. Poradzicie coś? :c

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47230420f8629f3f.html

Karta graficzna to Nvidia GeForce GT 640.

Opublikowano

Stary mam to samo, kuźwa nowy komputer praktycznie, każda możliwa gra chodziła mi na maksymalnych i nigdy bez problemu. Directx i karta graficzna zaktualizowane na maksa, na kompie ogólnie jest porządek, żadnych wirusów ani nic a dzisiaj gra kupiona, zainstalowana gram sobie szybki mecz i lagi.. Zacina na kilka sekund, komentarze zacina jak i gre która staje na 2-3 sek w miejscu, jakaś katastrofa.. Zna ktoś rozwiązanie na to "coś"?

Opublikowano

Mi tam działa na full i żadnych lagów ew. jak Internet zacznie mulić albo koleś ma lagi.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Podasz parametry Twojego kompa?

Intel Core i5 4460

Asus r9 270 2gb

4gb ram

Reszty nie będę podawał

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Jednego nie rozumiem .. Mam procek intela i3 2.20ghz   2gb karte graficzna i 8gb Ramu Geforce Gt 630M i mi kurczee zacina ... Maja slabsze kompy i im nie muli xD NEED PATCH!!!!

Opublikowano

Jednego nie rozumiem .. Mam procek intela i3 2.20ghz   2gb karte graficzna i 8gb Ramu Geforce Gt 630M i mi kurczee zacina ... Maja slabsze kompy i im nie muli xD NEED PATCH!!!!

A tylko Multi Ci muli czy też Single ?

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Jednego nie rozumiem .. Mam procek intela i3 2.20ghz 2gb karte graficzna i 8gb Ramu Geforce Gt 630M i mi kurczee zacina ... Maja slabsze kompy i im nie muli xD NEED PATCH!!!!

Karta graficzna słaba...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...