Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmów.

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam filmów gdzie główni bohaterzy osiągają cukces finansowy dzięki ciężkiej pracy lub sukces w życiu dzięki uczeniu się.

Mogą byc to filmy typu "Jestem Bogiem" - gdzie po połknięciu tabletki bohater osiągał wysoki stan myślenia. Mimo, że science fiction to i tak takie filmy mnie bardzo motywują i dają do myślenia + są ciekawe :D

Nie mogą byc nudne... oglądałem filmy o fejsbuku i o apple, ale one NIE motywują mnie. Jakie polecacie ?

Opublikowano

Jobs, nie wiem czy to jest dokładnie o Apple, to jest po prostu o Stevie. ;) Świetny film, bardzo polecam.

The Social Network - film o powstaniu Facebooka , naprawdę polecam.

Panowie skoro napisałem, że oglądałem już te filmy to po co piszecie ten sam tytuł? szelkoffy ciebie jeszcze rozumiem, bo nie miałeś pewności, czy to ten sam film, ale MrwolfiMan pokazuje tylko swój brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Czekam na dalsze propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...