Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Lounge. Problem z oddaniem skinów.

Vortarius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę że musisz zakupić jakąś [obojętnie] jaką gre z platformy steam nie z allegro czy gdzieś indziej tylko u nich. (Ja tak myślę ale nie jestem pewien poczekaj) 

xTabwwt.png

Opublikowano

Ja myślę że musisz zakupić jakąś [obojętnie] jaką gre z platformy steam nie z allegro czy gdzieś indziej tylko u nich. (Ja tak myślę ale nie jestem pewien poczekaj) 

Przecież to jest hipokryzja, skoro miałby zablokowany rynek i nie mógłby się wymieniać to jak niby mógłby dać botowi skiny? X). (Tak wiem tak przypuszczałeś - tylko tłumaczę). 

Takie błędy to na steam nic nowego, wieczny błąd z wymianami jest nie od dziś. Musisz klikać kilkać aż w końcu dasz rade się wymienić, raz jak próbowałem zamienić się z typem skinami to przez 30 minut się z tym bawiliśmy, błąd ten leży po stronie steam nie po twojej. Klikaj ile tylko masz cierpliwości a jak skończy Ci się cierpliwość napisz do supportu. Oczywiście uwzględnij że masz odblokowany rynek nie masz blokady na 7 dni z powodu nowego sprzętu bla bla bla bo za pewne jak tego nie napiszesz to pierwsze co oni odpiszą to sprawdź blokadę rynku etc.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

A jak już mam pisać do supportu, to mogę po polsku?

Pisz po Polsku/Angielsku - jak wolisz. Jest też support Polski więc nie ma problemu akurat z tym. Ja pisałem po Polsku to raz mi odpisali po Polsku a potem po Angielsku ale normalnie rozumieli więc to już twój wybór ;).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

I jeszcze mam jedno pytanko. Po ilu dniach / tygodniach przepadają skiny na csgolunge.com?

Wydaje mi się że nie przepadają w ogóle (przynajmniej ja się z takim czymś nie spotkałem). 

@19patryk97 Dzięki za poprawienie, nie chciałem pisać w 100% bo nie byłem pewniakiem. Teraz już jestem dzięki wielkie :) 

Bish_holo.gif

Opublikowano

@GoodIdeaa
Skiny przepadają ;)

@Vortarius

Skiny przepadną po 1 miesiącu.

Lecz nie wiem czy po 1miesiącu leżenia w returns czy też się liczy, że one są w ciągłbym obiegu ( ciągle obstawiane ).

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...