Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

Seijuro31x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w ArcheAge gram dopiero 2 dni i mam 10level, jednak chciałem poprosić was o pomoc bo nie o wszystkim wiem co dotyczące tej gry.

1. Jak ulepszać zbroję, bronie, i całą masę innych itemów ? ( Niektórzy mają takie świecące ubrania )
  2. Jak zarobić pieniądze na początku gry ? 
  3. Gdzie kupować nowe eq ?

Za każdą pomocną odpowiedź odwdzięczam się like'm :D

frWhR.png

Opublikowano

1. Żeby mieć lepszą zbroje, broń itp. musisz mieć większy lvl.. 
2. Polecam kopanie kamieni i przerabianie ich na hereafterstone i sprzedaż na aukcji (szybki exp + gold)

3. Eq najlepiej craftować, ale jak chcesz kupić to w domu aukcyjnym. 

Opublikowano

1. Swiecace bronie to sa zwykle bronie ktore zostaly ulepszone przez nas, a te ulepszenia tworzy sie z proszkow, pewnie polaczonych z czyms jeszcze (te ulepszenia to np +wiecej int'a , agility itp)

2. pieniadze zarobisz robiac questy, a oprocz tego dobrze platne sa trade'y i jak kolega wyzej napisal crafting

3.Eq mozesz wydropic robiac questy, nie potrzebne jest kupowanie, dopiero na 50 lvlu zaczniesz sie nad tym martwic, ogolnie te najlepsze zbroje trzeba craftowac, albo wydropic

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...