Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyłka Amazon

Tymin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, jeśli nie to proszę o przeniesienie. Chodzi mi o to, że jeśli przy produkcie na Amazon.com pisze ,,This item does not ship to (miasto) Poland'' jest jakaś inna możliwość wysyłki tego produktu? Chyba, że i tak można to zamówić? Z góry dzięki.

Pozdrawiam 

Opublikowano

No raczej się nie da. Jest jeszcze możliwość, np. że masz jakiegoś znajomego który mieszka w jakimś mieście do którego można to wysłać to wysyłasz do niego a on do ciebie.

Opublikowano

Witam,

nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, jeśli nie to proszę o przeniesienie. Chodzi mi o to, że jeśli przy produkcie na Amazon.com pisze ,,This item does not ship to (miasto) Poland'' jest jakaś inna możliwość wysyłki tego produktu? Chyba, że i tak można to zamówić? Z góry dzięki.

Pozdrawiam 

Przecież to nie trzeba żadnej filozofii by przeczytać co tam pisze czyli, że nie wysyłają do [miasta] Polski.

Niby jaka miałaby być możliwość? Jedyna to chyba poszukać innej oferty, gdzie wysyłają do Polski.

/////

2,5k post.

Pozdrawiam mamę i tatę.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Możesz też zrobić drogę okrężną, ale troche to zajmie.

Robisz skrzynkę w USA (wystarczy się zarejestrować), wysyłasz paczkę na adres podany na stronie, paczka dociera - jest przepakowywana do innej paczki, wybierasz metodę przewozu (droga morska, lotnicza) i czekasz.

Korzystałem wiele razy i się nie zawiodłem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

O jaką skrzynkę chodzi i jak ją zrobić? 

I jeszcze mam pytanie, jak wygląda sprawa z ocleniem np. laptopa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...