Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Wi-Fi w laptopie

eVoquen

Pytanie

Opublikowano

Cześc, 

Niedawno dałem wyłącz w jakimś okienku z podglądem na połączenie. I oto nagle boom, sieć całkowicie mi znikła z listy.

Próbowałem naprawić połączenie, bo odłącz/podłącz liveboxa nic nie dawało :P I mi wyskakiwało coś że inny komputer z tej sieci ma to samo wifi i nie moge się połączyć. Teraz używam kabla :<<

Czo robić coomple :f

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie lista sieci na screenie nie jest pusta.

Wejdź w panel sterowania -> centrum sieci i udostępniania -> zmień ustawienia karty sieciowej.

Kliknij na wyłączoną kartę PPM i wybierz "włącz".

ㅈㅈ.

Opublikowano

Dzieki wielkie, byłem tam wiele razy ale nie pomyślałem że tam można coś w ogóle zrobić :v Masz 5-tke. Można zamknąć

Opublikowano

Niedawno dałem wyłącz w jakimś okienku z podglądem na połączenie.

Byłoby fajnie, gdybyś opisał, jak wyglądało to okienko, gdzie kliknąłeś, co tam było... Nie wiemy nawet, z jakiego systemu korzystasz.

I mi wyskakiwało coś że inny komputer z tej sieci ma to samo wifi i nie moge się połączyć

Sprawdź jeszcze raz i przepisz nam treść błędu słowo w słowo. Albo daj screena.

Teraz używam kabla :<<

* przewodu.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Posiadam Windows 7

Co do okienka, nie mogę zrobić screena z prostego powodu - okienko mogłem otworzyć, gdy jeszcze przynajmniej wyskakiwała mi sieć na liście. W tym okienku było napisane ile danych pobraliśmy, ile wysłaliśmy, nazwa sieci oraz "Właściwości" i "Wyłącz". Mogłem sie pomylić.

http://screenshooter.net/100250922/eglkrlq Tutaj "Lista sieci" - pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...