Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradzione konto.

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż ostatnio okradziono mi konto w NosTale.
Miałem tam różne sp oraz itemki.
Czy jak napiszę do supportu to mi je zwrócą, czy nie bardzo?

Opublikowano

Musiałeś komuś podać pasy, może się z kimś kontem wymieniałeś lub jakiś twój kolega znał twoje pasy?

Zawsze możesz napisać do supportu, ale szansa mała.

giphy.gif

Opublikowano

Koleżance dałem konto, bo chciała się pobawić, ale raczej ona nie okradła. Powiedziała mi, że jej też okradli i to prawda. Potwierdziła wszystko. Chętnie bym dorwał tego kto ma moje rzeczy i wbił mu siekierę w głowę, bo jednak moja ciężka praca poszła w d*** brzydko mówiąc....

Opublikowano

Przypadkiem okradli Twoje konto i twojej koleżanki? Trochę taki chyba podejrzane albo ona Cię okradła, albo podałaś komuś jeszcze passy. Nikomu nie można ufać :D

giphy.gif

Opublikowano

Nie sądzę żeby kłamała ;) Po drugie za biedna jest żeby sp sobie wziąć na pudła ją nie stać ;). Zresztą zwiada którego dropiła na moim koncie by sobie nie wzięła nie? Wiem, że nie można ufać, ale są wyjątki ;)

Opublikowano

Teoria o tym, że Tobie i koleżance w tym samym czasie okradli konto też coś nie tego.

Napisz do supportu, sprawdzić z kim ostatnio i czym handlowałeś to nie problem.

giphy.gif

Opublikowano

Dlatego się nie daje komuś passów... Bo jak Ty nie masz keyloggera to kto inny ma.

Dla nich problem...

Problem w tym, że gdy zakładałeś konto w pełni akceptowałeś OWK(Dawniej OWU) oraz regulamin gry, w których jasno pisze, że dzielenie i przekazywanie danych konta jest zabronione.

Jaki problem :O Mi jak okradziono postać to support przywrócił wszystko oprócz złota

Napisz do supportu jak nie kłamiesz pewne ze pomogą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...