Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Deceted]UnitedWar D3D

MeSSiLegend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

[unitedWar]D3D

1319394209-U173186.png

Publikowany przeze mnie CHEATarrow-10x10.png jest autorstwa Kazbah'a. W związku z tym jestem tylko i wyłącznie osobą udostępniającą go.
Cheat uruchamiany jest za pośrednictwem streamer'a, do którego link zamieszczam w tym temacie.

1319394236-U173186.png

552651411747430195558.png

1319394245-U173186.png

Win 7

1319394199-U173186.png

1319394189-U173186.png

Opublikowano

Hack nie działa, po odpaleniu hacka i gry piszę ciągle : Injecting ... 
Po czym wyskakuje okienko że program hacksstreamer nie odpowiada .
:<

// hacka oczywiście odpalam na Unitedwarze.

//ediit

Odpaliłem hacka poprzez injector adrenaliny, wszystko śmiga, dziękuje . :)

//ediit2

po 10/15 minutach gry crash ...

.

Opublikowano

Wszystko oczywiście działa bez jakichkolwiek mniejszych bądź większych problemów. 

Bardzo ciekawi mnie fakt, iż na pewnym forum (i tak każdy powinien wiedzieć, które mam na myśli), tego cheat'a znaleźć już nie można... Phantom najpierw śmiał się z naszego zespołu, że nie potrafimy napisać zabezpieczeń, a teraz sam poleciał do administracji z prośbą o usunięcie publikacji. Szczerze już nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać nad moimi wrogami / konkurentami. 

Ciekawostka, ale to już tak bardziej na marginesie. Projekt zwany jako NexusWar w ciągu kilku najbliższych dni zostanie oficjalnie "zamknięty", a wybrane osoby z dotychczasowego zespołu zajmą się kontynuacją prac nad zawieszoną kilka miesięcy temu Montaną. Więcej informacji w tym temacie, ujawnię niebawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...